Acasa Cultura-ReligieCultura Moment spectaculos la concertul Larei Fabian de la Bucureşti (VIDEO)

Moment spectaculos la concertul Larei Fabian de la Bucureşti (VIDEO)

scris de L.M.
7 afisari

Lara Fabian a avut parte de o mare surpriză la concertul de sâmbătă, la Sala Palatului, când, la primele acorduri ale piesei „Je t’aime” toată sala s-a ridicat în picioare ţinând foi cu inimioare şi cu mesajul „Ne-ai lipsit”, artista, uluită, lăsând publicul să cânte prima strofă şi refrenul piesei.

Lara Fabian, concert Bucuresti

Lara Fabian, concert Bucuresti (foto mediafax.ro)

Această uriaşă declaraţie de dragoste pentru Lara Fabian, care a susţinut primul ei concert în România, sâmbătă seară, pe scena Sălii Palatului din Capitală, a fost pregătită de fan clubul autohton al artistei, anunta mediafax.ro. Toţi spectatorii, care au umplut sala, fiind oameni care au asistat la concert şi în picioare, de-o parte şi de alta, au găsit pe scaune foile respective, care aveau pe o parte imprimate inimioare cu textul „Tu nous a manqué” (Ne-ai lipsit), iar pe cealaltă îndrumarea să ridice aceste foi la piesa „Je t’aime” şi versurile cântecului, pentru a putea cânta împreună cu artista.

Efectul a fost spectaculos, cântăreaţa văzând dintr-o dată marea de inimioare, de la buza scenei până la loje, şi publicul în picioare aclamând-o şi fiind vizibil uluită. Spectatorii au început să cânte piesa – peste 4.000 de voci îngânând versurile primei strofe şi celebrul refren, pentru ca vocea Larei să răsune apoi până la final, când cântăreaţa a exclamat „Vă iubesc, Bucureşti!”, în engleză şi franceză.

A fost momentul culminant al unui concert în care publicul a aclamat-o neîncetat pe cântăreaţă, bucurându-se de fiecare piesă şi oferindu-i flori întruna. O fetiţă a fost lăsată la un moment dat să urce pe scenă cu un buchet, iar cântăreaţa a îmbrăţişat-o şi a întrebat publicul în engleză cum se zice „Cum te cheamă?”. „My name is Bianaca”, a spus micuţa la microfon şi toată sala a izbucnit în aplauze.

2 comentarii

- प्रिंस Parpanghel Carpathians 18-03-2012 - 16:21

Aceasta este R O M A N I A de V A L O A R E ,pentru care merita sa traiesti si sa lupti chiar. Degradant si umilitor este sa ai adversari care URASC totul ce INALTA. Nu voi aminti ,despre cine este vorbirea, se stiu !Lara est aimé et apprécié dans le monde entier, et surtout dans mon pays, la Roumanie!

Chris P. 21-03-2012 - 18:00

ai fost la concert?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult