Acasa Cultura-ReligieCultura Noapte Japoneză în Bucureşti

Noapte Japoneză în Bucureşti

scris de Laurentiu Banches
22 afisari

În noaptea de 20-21 aprilie 2012, între orele 20:00 şi  6:00,  se va desfăşura prima ediţie a serii de cultură japoneză organizată de ASLS.

Noaptea Japoneza

Pentru realizarea evenimentul, Asociaţia Studenţilor din Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine(ASLS) a Universităţii din Bucureşti(Unibuc) a colaborat cu Secţia de Japoneză a facultăţii şi s-a bucurat de sprijinul Ambasadei Japoniei. De altfel, deschiderea oficială a evenimentului, va fi urmată de o prelegere despre Japonia contemporană susţinută de secretarul I al Ambasadei Japoniei la Bucureşti, dl.Hiroshi Kudo. “Noaptea Japoneză” va avea loc la sediul din Pitar Moş nr 7-13 al Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine, pe 20 aprilie, începând cu ora 20:00.

Itinerariul festivalului japonez cuprinde activităţi specifice unui astfel de eveniment, precum ateliere de caligrafie, de origami, de îmbrăcăminte specifică Japoniei, Manga Café, dansuri şi cântece, jocuri japoneze ale minţii precum go şi shougi, vizionări de anime, filme artistice şi documentare japoneze şi despre Japonia, face painting şi chiar treasure hunting. De asemenea, în clădire vor putea fi admirate şi expoziţii de postere, fotografii şi ilustrate cu imagini din Japonia. La “Noaptea Japoneză”, profesorul Fukawa va ţine un curs interactiv de limbă japoneză, iar o studentă din anul II, o prezentare despre cutremurul din Japonia.

1 comentariu

Ereticu1 19-04-2012 - 22:28

情報ありがとうございました / Multumesc pentru informatie 🙂

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult