Acasa Cultura-ReligieCultura Noaptea devoratorilor de publicitate: Ce face Smiley după despărţirea de Laura Cosoi (VIDEO)

Noaptea devoratorilor de publicitate: Ce face Smiley după despărţirea de Laura Cosoi (VIDEO)

scris de Laurentiu Banches
0 afisari

Smiley şi Jean Marie Boursicot vor deschide Noaptea Devoratorilor de Publicitate, care avea loc pe 15 iunie, la Sala Palatului din Bucureşti.

Noaptea devoratorilor de publiclitate - 15 iunie, Sala Palatului

Organizatorii evenimentului din acest an au pregătit mai multe surprize fanilor de reclame din Bucureşti. Aceştia nu numai că se vor delecta cu aproape 300 de reclame din întreagă lume pe durata evenimentului ce va dura aproape cinci ore, dar se vor putea delecta şi cu un concert susţinut de Smiley şi o prezentare a celui mai mare colecţionar de reclame din lume, Jean Marie Boursicot.

Conform Agerpres, prezenţa lui Smiley, care spre fericirea fanelor este acum singur după despărţirea de Laura Cosoi, la „Noaptea Devoratorilor de Publicitate”, nu va fi singurul moment deosebit ale evenimentului, organizatorii pregătind şi numeroase mini-evenimente şi concursuri de creativitate animate de MC George Vintilă. La acest eveniment, care a devenit deja o tradiţie în peste 40 de ţări, printre care şi România, vor fi prezentate şi 13 reclame româneşti, stabilind un nou record al acestui eveniment.

Jean Marie Boursicot este cinefil înrăit încă de la vârsta de 3 ani şi şi-a imaginat conceptul Nopţii Devoratorilor de Publicitate pe vremea când bătea cinematografele din Marseille. Acesta a fost înregistrat în Cartea Recordurilor pentru colecţia sa mamut de filme publicitare, 700.000 la număr, care se îmbogăţeşte anual cu 10.000-20.000 de clipuri.

După evenimentul din Bucureşti, Noaptea Devoratorilor de Publicitate va porni într-un turneu în opt oraşe din ţară (Constanţa, Braşov, Galaţi, Arad, Iaşi, Timişoara, Cluj) în perioada august-noiembrie. Biletele sunt disponibile începând cu data de 21 mai în reţeaua de magazine Flanco, la Sala Palatului, în magazinul Unirea la parter şi în librăria Anthony Frost şi online pe ticketfan.ro şi biletoo.ro, preţurile fiind, în funcţie de categorie, de 40 lei, 60 lei, 70 lei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult