Acasa Cultura-ReligieCultura Noaptea Muzeelor. Fantoma de la Operă, la Cimitirul Bellu

Noaptea Muzeelor. Fantoma de la Operă, la Cimitirul Bellu

scris de Z.V.
8 afisari

Sâmbătă seară, de la ora 21:00, la Muzeul Bellu, Irina Baianţ, Adrian Nour, Cătălin Petrescu, Daniel Madia şi Ernest Fazekas, acompaniaţi de Orchestra şi Corul Teatrului de Operetă şi Musical, vă vor surprinde cu cele mai frumoase momente din spectacole de operetă şi musical care au făcut istorie, în cadrul spectacolului-concert „Dolce Vita”, cu ocazia „Nopţii Europene a Muzeelor”.

noaptea muzeelor la cimitirul belluArtiştii vor interpreta live arii din operete celebre şi melodii din musicalurile, ,,Mizerabilii” de Claude Michel Schönberg, ,,Jesus Christ Superstar” de Steve Balsamo, ,,Notre Dame de Paris” de Riccardo Cocciante şi „Apocalipsa iubirii” de Ernest Fazekas, dar şi din cea mai recentă premieră a instituţiei, „Fantoma de la Operă” de Andrew Lloyd Webber. De asemenea, pianistul Ştefan Doniga va interpreta un fragment din unul dintre cele mai cunoscute concerte pentru pian şi orchestră compuse de W.A. Mozart.

Fragmentele interpretate în cadrul acestui eveniment fac parte din spectacolul ,,Dolce Vita”, semnat de regizorul Dragoş Galgoţiu, care va avea premiera în luna iunie 2015 la Teatrul de Operetă şi Musical ,,Ion Dacian”.

Accesul publicului la acest eveniment este gratuit.

NOAPTEA MUZEELOR 2015. Program complet si adresele muzeelor

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS