Acasa Cultura-ReligieCultura Nobel pentru Pace. Fanfara Ciocârlia cântă pentru UE (VIDEO)

Nobel pentru Pace. Fanfara Ciocârlia cântă pentru UE (VIDEO)

scris de L.M.
13 afisari

Fanfara Ciocârlia cântă pentru UE. A fost invitată să cânte la concertul dedicat laureatului premiului Nobel pentru Pace din acest an, care va avea loc la Oslo Spektrum, pe 11 decembrie.

Invitată la concertul Nobel pentru Pace. Fanfara Cicârlia cântă pentru UE

Invitată la concertul Nobel pentru Pace. Fanfara Cicârlia cântă pentru UE (foto: veiozaarte.ro)

În fiecare an, concertul dedicat laureatului premiului Nobel pentru Pace reuneşte o serie de artişti talentaţi şi celebri din lumea întreagă, care îi aduc acestuia un tribut. Concertul care rezultă astfel reprezintă un amestec unic de melodii şi de stiluri muzicale, de la muzică clasică la rap, informează nobelpeaceprizeconcert.org.

Concertul de la Oslo va fi organizat la o zi după ceremonia oficială de înmânare a acestui premiu prestigios, în decembrie. Laureatul premiului Nobel pentru Pace pe 2012 este Uniunea Europeană, transmite Mediafax.

Alături de Fanfara Ciocârlia, vor mai urca pe scenă Jennifer Hudson, Seal, grupul portughez OqueStrada, cântăreaţa norvegiană Susanne Sundfør, duetul Karpe Diem şi cântăreaţa suedeză Laleh. Prezentatorii acestui concert vor fi actorii Sarah Jessica Parker şi Gerard Butler.

2 comentarii

vista 24-11-2012 - 11:41

Ticalosilor astor care au distrus EUropa ar trebui sa le cintati marsul mortuar!!

urbos 24-11-2012 - 14:50

Sa-si ia tiganii si acolo sa ramana.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult