Acasa Cultura-ReligieCultura Noul proiect Phoenix orchestrat la Londra

Noul proiect Phoenix orchestrat la Londra

scris de Ziua Veche
0 afisari

Concert exploziv, pe 28 aprilie la Sala Palatului (orele 19.00), cu Phoenix! Organizatorii divulga faptul ca va fi un eveniment de proportii care se va transforma intr-o explozie de spiritualitate, de lumina si culoare in acorduri de rock- simfonic. Aceeasi organizatori mai spun ca este pentru prima data, in cei 45 de ani de activitate, cand trupa Phoenix (initial Sfintii) realizeaza un spectacol de o asemenea amploare. O productie originala ce aduce pe scena aproximativ 100 de muzicieni, membrii ai Orchestrei Simfonice Bucuresti si ai Corului Accoustic, ce vor evolua sub bagheta dirijorului Daniel Jinga.

Printre invitatii speciali ai serii se numara tenorul Vlad Mirita, prim-solista Operei Romane Tina Munteanu si Adrian Petrescu (oboi si sax), un muzician cu o impresionanta cariera artistica nationala si internationala, prim oboist al Filarmonicii “George Enescu”. Hiturile legendarei trupe vor domina intregul spectacol prin sunetul inedit, aranjamentul muzical fiind special realizat la Londra pentru orchestra simfonica.

Biletele sunt deja disponibile in reteaua Vreau Bilet, la Sala Palatului si online prin www.vreaubilet.ro, pretul osciland intre 60 si 220 lei, in functie de categorie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult