Acasa Cultura-ReligieCultura Omagiat de Google: Keith Haring, nasterea, moartea, iubirea, sexul si razboiul

Omagiat de Google: Keith Haring, nasterea, moartea, iubirea, sexul si razboiul

scris de M.A.
1 afisari

Sub titlul Keith Haring’s 54th birthday, Courtesy of the Keith Haring Foundation, Google prezintă un nou logo prin care îl omagiază pe artistul contemporan, care a abordat teme ca nasterea, moartea, iubirea, sexul si razboiul.

Keith Haring

Omagiat de Google: Keith Haring

Keith Haring a murit de SIDA în data de 16 februarie 1990. Madonna a participat la un concert de binefacere pentru bolnavii de SIDA in memoria lui Keith Haring, iar intreaga sumă strânsă a fost donată pentru bolnavii de SIDA.

Keith Haring, născut la 4 mai 1958, în Reading, Pennsylvania, a avut o carieră cariera scurta, dar intensa. Aceasta s-a dezvoltat in anii 80, artistul având peste 100 de expozitii.

In anul 1986, Keith Haring el a fost subiectul a peste 40 de articole de ziare si reviste, scrie dictionar-pictori.materiale-pictura.com. Prin exprimarea conceptelor universale ca nasterea, moartea, iubirea, sexul si razboiul, prin folosirea in primul rand a liniei si a mesajelor directe, Keith Haring a reusit sa atraga o mare audienta si sa asigure accesibilitatea si puterea de a dainui a imaginilor sale, care au devenit limbajul vizual universal recunoscut al secolului XX.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult