Acasa Cultura-ReligieCultura Ovidiu Anton va reprezenta România la Eurovision 2016 (video)

Ovidiu Anton va reprezenta România la Eurovision 2016 (video)

scris de L.M.
18 afisari

Ovidiu Anton va reprezenta România la Eurovision cu piesa „Moment of Silence”, după ce a câștigat Selecția Națională a competiției, duminică, la Baia Mare.

Ovidiu Anton va reprezenta România la Eurovision 2016

Ovidiu Anton va reprezenta România la Eurovision 2016

România şi-a ales în această seară reprezentantul la Eurovision 2016.
Publicul și-a votat în această seară favoritul la Eurovision 2016 dintre cei şase câştigători ai semifinalei de vineri seară.

Clasament:

1. Ovidiu Anton, cu piesa „Moment of Silence

2. Vanotek feat. The Code & Georgian, cu piesa „I’m Coming Home”

3. Florena, cu piesa „Behind The Shadows”

4. Dream Walkers, cu piesa „Let It Shine”

5. M I H A I, cu piesa „Paradisio”

6. Doru Todoruţ feat. Irina Baianţ, cu piesa „The Voice”

Paula Seling a deschis seara finalei cu un moment „fusion” între pop și muzica populară din Maramureș, alături de artiști ai zonei: Dumitru Fărcaș, Corul bărbătesc din Finteușul Mare, familia Petreuș, Cornelia și Lupu Rednic.

„Am intrat cu drag în proiectul Eurovision de anul acesta, la propunerea echipei TVR. Ideea era să punem în valoare temele specifice Maramureșului prin îmbinarea lor cu piesele pop pe care le cânt, într-un mix dinamic, plin de culoare, cu invitați de marcă, ce reprezintă Maramureșul meu drag: Dumitru Fărcaș, Corul bărbătesc din Finteușul Mare, familia Petreuș, soții Cornelia și Lupu Rednic. Aveți multe surprize! Urmăriți Eurovisionul, de la Baia Mare”, ne-a declarat Paula Seling.

Membrii juriului încheie seara pe note muzicale.
Zoli TOTH Project lansează un nou concept de show, „Cocoon”. Clopotul Catedralei din Baia Mare se va auzi de pe scena finalei Eurovision România în recitalul lui Zoli.

„Recitalul pe care l-am pregătit va îmbina elemente din muzica tradițională cu muzică electronică și va reuni pe scenă opt percuționiști și în jur de 30 de dansatori. Am ales să colaborăm cu artiștii locali, printre care Ansamblul Național de Dansuri Transilvania și Clubul Galactic Dance, alături de Feeling Groove Dance Studio. Invitatul nostru special în recital este Grigore Leșe. Tot pentru recital, echipa TVR a pregătit un design de lumini și o grafică aparte. Ce a rezultat vedeți duminică seară, la final”‘, a spus Zoli Toth.

Horia Moculescu, Randi și Uddi, două generații într-un trio surprinzător, cântă o nouă versiune a melodiei „Vagabondul vieții mele”.


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult