Acasa Cultura-ReligieCultura Ovidiu Lipan ‘Ţăndărică’ şi ‘Loverboy’ la Festivalul Balkan Trafik

Ovidiu Lipan ‘Ţăndărică’ şi ‘Loverboy’ la Festivalul Balkan Trafik

scris de Laurentiu Banches
3 afisari

Ovidiu Lipan “Țăndărică” şi filmul “Loverboy “ vor fi cap de afiş la festivalul Balkan Trafik, care se va desfăşura la Bruxelles în perioada 12-15 aprilie.

festivalul Bozar

foto: Bozar.be

Festivalul Balkan Trafik a atras anul trecut peste 7500 de vizitatori, număr pe care organizatorii se aşteaptă să îl depăşească la ediţia din acest an, când vor participa peste 200 de artişti, potrivit Agerpres. Festivalul la care România participă încă de la prima ediţie din 2007 ve avea loc în perioada 12-15 aprilie. Balkan Trafik îşi propune să fie un loc de întâlnire pentru cei mai buni artişti din regiune şi din diaspora, acesta fiind un veritabil mozaic al diversităţii culturale şi al comunităţilor din sud-estul Europei. În perioada festivalului la magazinul din cadrul Palatului de arte frumoase (BOZAR) din Bruxelles vor fi puse în vânzare filme şi cărţi româneşti.

România va fi reprezentată la festivalul care se va desfăşura pe scena BOZAR din Bruxelles de bateristul Ovidu Lipan „Țăndărică, care va urca pe scenă acompaniat de fanfara „Zece Prăjini” pe 14 aprilie, de membri ai „Tarafului Haiducilor” şi de regizorul Cătălin Mitulescu, care îşi va prezenta ultimul său film „Loverboy”. Filmul „Loverboy”, care a câştigat premiul pentru cea mai bună actriţă la festivalul de la Sarajevo din acest an prin Ada Condeescu va fi prezentat duminică 15 aprilie, debutul artiştilor români pe scena BOZAR având loc vineri 13 aprilie, când membri ai „Tarafului Haiducilor” vor intra pe scenă cu un grup similar din Macedonia, numit „Koçani Orkestar”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult