Acasa Cultura-ReligieCultura Ozzy Osbourne: „Cred că am fost beat foarte mulţi ani”

Ozzy Osbourne: „Cred că am fost beat foarte mulţi ani”

scris de Ziua Veche
1 afisari

Rockerul britanic Ozzy Osbourne a declarat într-un interviu recent că alcoolul, nu politica, l-a împiedicat să cânte până acum în Israel, informează billboard.com, citat de Mediafax.


Ozzy Osbourne se află în Israel în această săptămână, concertând în cadrul ediţiei din acest an a festivalului itinerant Ozzfest, alături de trupele Soulfly şi Korn. Concertul de marţi seara va fi primul pe care rockerul britanic îl va susţine în Israel.

Întrebat de ce nu a concertat niciodată până acum în Israel, muzicianul britanic, renumit pentru faptul că a fost dependent timp de câteva decenii de alcool şi droguri, le-a spus reporterilor prezenţi la o conferinţă de presă organizată la Tel Aviv: „Cred că am fost beat foarte mulţi ani”.

Totodată, muzicianul a precizat că politica nu a avut nicio legătură cu faptul că nu a cântat niciodată până acum în Israel: „Încerc să stau departe de politicieni. Ei nu mă înţeleg, iar eu nu-i înţeleg pe ei”.

Ozzy Osbourne participă în această toamnă la o serie de festivaluri şi susţine numeroase concerte în cadrul turneului mondial de promovare a celui mai recent material discografic al său, intitulat „Scream”, care a fost lansat pe 15 iunie. Produs de Ozzy Osbourne şi de Kevin Churko, acesta este primul material discografic pe care apare Gus G., noul chitarist al trupei lui Osbourne.

În cadrul acestui turneu mondial, Ozzy Osbourne va susţine un concert şi la Bucureşti, pe 2 octombrie, la Zone Arena.

0 comentariu

vlad 11-06-2010 - 04:46

Daca la ei nu le este permmis asa ceva ,le permitem noi .Legea se aplica la ei la noi se comenteaza si se infiinteaza Garda Nationala Maghiara .Exemplul cel mai concret la Santul Gheorghe !!Oare institutiile statului roman ce pazesc ??

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS