Acasa Cultura-ReligieCultura Papusile Muppets revin pe marile ecrane

Papusile Muppets revin pe marile ecrane

scris de Ziua Veche
1 afisari

Papusile Muppets, celebre din anii ’70 datorita numeroaselor emisiuni de televiziune si producţii cinematografice, se vor intoarce pe marile ecrane, la sfarsitul anului viitor, intr-un lungmetraj realizat cu ajutorul animatorilor de la studiourile Pixar, potrivit presei internationale, citate de NewsIn. Noile aventuri ale broscoiului Kermit si ale prietenilor sai vor fi lansate cu ocazia Craciunului din 2011.


 

Scenariul va fi scris de actorul Jason Segel, care va si aparea in film alaturi de papusile obligate sa puna in scena, intr-un timp record, un spectacol de succes necesar pentru salvarea teatrului ce le-a adus celebritatea. Papusile Muppets au fost create in 1969 de cineastul si omul de televiziune Jim Henson, iar drepturile asupra lor au fost achizitionate de compania Disney in 2004. Show-ul de televiziune in care au aparut papusile s-a bucurat de succes in intreaga lume si a fost urmat, din anii ’80, de mai multe filme de lungmetraj.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult