Acasa Cultura-ReligieCultura Peste 16 milioane de accesări pe www.manuale.edu.ro

Peste 16 milioane de accesări pe www.manuale.edu.ro

scris de D.P.
42 afisari

Platforma online www.manuale.edu.ro, care permite accesarea gratuită a manualelor în format digital, este un real succes. Peste 16 milioane de accesări și peste 37.000 de vizitatori au fost înregistrați în primele 48 de ore de la lansare.

Peste 16 milioane de accesări pe www.manuale.edu.ro

Peste 16 milioane de accesări pe www.manuale.edu.ro

Potrivit Ministerului Educației Naționale, noile manuale au o componentă digitală, extrem de atractivă pentru elevi, dar sunt disponibile și în format tipărit.

În versiunea print, manualele sunt structurate în două volume, câte unul pentru fiecare semestru. Astfel, cele două variante ale manualelor (print și digital) vin să rezolve o problemă semnalată de multe ori de părinți și de profesori: greutatea ghiozdanelor.

MEN precizează că noile manuale sunt rezultatul procesului de modernizare a conținutului actului educațional, o consecință firească a revizuirii programelor școlare, a adaptării lor la nevoile societății contemporane și a introducerii abordării transdisciplinare în cadrul activităților de predare — învățare — evaluare.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult