Acasa Cultura-ReligieCultura Phil Collins revine pe scenă cu un turneu european

Phil Collins revine pe scenă cu un turneu european

scris de C.P.
21 afisari

Cântărețul britanic Phil Collins, unul dintre cei mai populari artiști ai anilor ’80, a anunțat că va reveni pe scenă, după o retragere îndelungată, pentru un turneu european în iunie 2017, informează AFP.

Phil CollinsAnunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă desfășurate la Royal Albert Hall.

Fostul baterist și solist al trupei rock Genesis, care nu a mai lansat o nouă melodie din 2002, va cânta timp de cinci seri la Londra pe scena de la Royal Albert Hall, între 4 și 9 iunie, înainte de a se îndrepta spre Koln, unde va concerta pe 11 și pe 12 iunie și spre Paris Bercy, unde se va afla pe 18 și 19 iunie.

Turneul, intitulat „Not Dead Yet: live”, este primul după ce starul britanic de 65 de ani și-a anunțat retragerea în 2011, pe fondul unor probleme de sănătate.

În ultimii doi ani, artistul a fost prezent pe scenă în cadrul unor seri în scopuri caritabile, una dintre aceste apariții fiind pe 12 decembrie 2015 în timpul unui concert pentru fundația sa Little Dreams, desfășurat la Miami Beach, Florida. De asemenea, el a lansat în 2016 set de trei CD-uri denumit „The Singles”, care reunește cele mai mari succese ale sale.

Phil Collins a vândut până în prezent peste 100 de milioane de albume în timpul carierei sale solo și peste 150 de milioane alături de Genesis.

În ultimii ani, el a lucrat la diverse proiecte, cum ar fi compunerea de melodii pentru musicalul „Tarzan”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult