Acasa Cultura-ReligieCultura Piersic inaugurează Walk of Fame-ul bucureştean

Piersic inaugurează Walk of Fame-ul bucureştean

scris de C.P.
0 afisari

Actorul Florin Piersic a primit prima stea pe Walk of Fame-ul bucureştean, în cadrul unui proiect cultural inaugurat luni în Piaţa Timpului din Capitală de Teatrul Metropolis împreună cu magazinul Cocor şi Asociaţia de Turism a Municipiului Bucureşti (ATMB).

Florin Piersic are prima stea de la Cocor„Sunt foarte emoţionat. Eu astăzi, aici, fac parte dintre cei care au o stea, o stea în frunte. Cred că cineva sus acolo, părinţii mei sau oricine altcineva, mă iubeşte dacă am ajuns să am o stea în centrul Bucureştiului. De mii de ori am trecut pe drumul spre Universitate, dar nu mi-am imaginat că într-o zi o să vină colegi de-ai mei aici, în Piaţa Timpului, să mă vadă. Nu am cuvinte să mulţumesc celor prezenţi. (…) Am fost întrebat ce mi-aş dori de acum înainte. Nimic, doar să fiu sănătos şi să văd ţara asta că îi este bine, că ne dăm cu toţii mână cu mână ca să aveţi fiecare deasupra o stea, aşa cum o am eu, care să vă ducă înainte şi să ne mândrim pe unde mergem, indiferent unde pe acest pământ, să ajungem să spunem cu gura şi cu sufletul deschis: Eu sunt român„, a spus actorul Florin Piersic la dezvelirea stelei sale de pe Walk of Fame, potrivit Agerpres.

Alegerea lui Florin Piersic pentru inaugurarea Walk of Fame a fost realizată în urma unui studiu desfăşurat pe website-ul www.cinemagia.ro.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult