Acasa Cultura-ReligieCultura Ploaie şi frig la concertul Shakira din România VIDEO

Ploaie şi frig la concertul Shakira din România VIDEO

scris de Ștefan Constantinescu
935 Afisari

Shakira a cântat sâmbătă în faţa unui public de circa 20.000 de persoane, în Piaţa Constituţiei din Capitală, artista fiind nevoită să se lupte nu doar cu o ploaie nemiloasă, în prima parte a show-ului, ci şi cu răceala spectatorilor, obosiţi de aşteptare şi doritori doar de hituri.

Ploaie şi frig la concertul Shakira din România

Cei aproximativ 20.000 de spectatori din Piaţa Constituţiei, obosiţi de ploaia deasă şi de vânt, au huiduit întârzierea divei. Shakira a apărut pe scenă la 21.30, în pantaloni negri mulaţi şi cu un top argintiu.
Bună seara, Bucureşti!”, a strigat artista publicului român. „În ciuda ploii, ne vom simţi bine. Sunt aici pentru voi. În seara asta, sunt a voastră” – acestea au fost primele cuvinte care au entuziasmat spectatorii.
În prima parte a show-ului, Shakira a fost cea pe care doar fanii săi devotaţi o cunosc, alta decât dansatoarea latino-americană care scoate hituri pe bandă rulantă, imnuri de campionat mondial sau dansuri fierbinţi. Printre primele melodii pe care aceasta le-a cântat la Bucureşti a fost „Te dejo, Madrid„, pentru care a folosit ca acompaniament muzicuţa. Publicul s-a destins greu, doar la hituri. Pentru „Whenever, Wherever„, Shakira a chemat două fete din public şi le-a dat o mini-lecţie de dans. Cântăreaţa nu s-a ferit să improvizeze, trecând de la „Whenever, Wherever” la „You’re Unbelievable„, a plimbat microfonul de la un capăt la altul al scenei şi şi-a scuturat pletele ca o rockeriţă adevărată.
Deşi melodiile au fost interpretate profesionist, spectacolul, ca întreg, a fost fragmentat de pauze de câte circa două minute între piese, artista apărând mereu într-o altă costumaţie. La un moment dat, înfrântă de vreme, Shakira s-a scuzat: „Trebuie să îmi iau cizmele, am îngheţat„.
Ploaia s-a oprit exact când atmosfera a început să se încingă şi publicul să recunoască piesele populare ale artistei. După sensibilul „Inevitable„, Shakira a schimbat pantalonii mulaţi cu o fustă roşie de ţigancă, pentru o variantă flamenco a baladei trupei Metallica „Nothing Else Matters”. Publicul s-a dezmorţit la cunoscuta „Gypsy” şi s-a entuziasmat pentru „La tortura”.
Ştiu că trecem toţi prin momente dificile, dar trebuie să avem încredere că în noi este un soare care va răsări„, şi-a prezentat artista piesa care dă titlul albumului său „Sale el Sol”. Entuziasmul publicului a atins cote maxime când Shakira şi-a rupt topul argintiu şi a rămas în sutien. Din setlist nu au lipsit „Loca”, „She Wolf” şi „Ojos asi„, pe ultima piesă, Shakira făcând o demonstraţie de dans oriental, în ploaie.
La bis, artista a păstrat ce era mai bun pentru public: hiturile „Hips Don’t Lie” şi imnul Cupei Mondiale 2010 „Waka, Waka„.

1 comentariu

daniela 08-05-2011 - 15:27

sunt foarte fericita ca desi nu am fost pot sa ascult si sa vad videoclipul cu concertul ei pe net

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult