Acasa Cultura-ReligieCultura Posturile TV VH1 și Film Cafe au revenit în grila RCS&RDS

Posturile TV VH1 și Film Cafe au revenit în grila RCS&RDS

scris de C.S.
10 afisari

Posturile TV VH1 și Film Cafe au revenit în grila RCS&RDS. Televiziunea muzicală și canalul de filme au fost scoase din pachetele companiei de telecomunicații în urmă cu două săptămâni.

RCS&RDS a reintrodus în grilă posturile TV VH1 și Film Cafe.

VH1 şi Film Café ar fi fost reintroduse în grila RCS&RDS începând de la mijlocul săptămânii trecute, treptat, în Bucureşti şi în alte oraşe din ţară. Cele două posturi au dispărut din grilă odată cu introducerea Comedy Central Extra, History HD, Viasat Nature/ History HD, Eurosport HD şi Eurosport 2 HD pe reţelele sale de cablu digital.

RCS&RDS nu a comunicat atunci public faptul că va scoate din grilele sale televiziunea muzicală VH1 şi televiziunea de filme şi seriale Film Café. Singurul anunţ făcut atunci de RCS&RDS a vizat Eurosport HD şi Eurosport 2 HD – versiunile în format High Definition ale televiziunilor Eurosport şi Eurosport 2 – şi a fost făcut pe contul de Facebook al companiei.

În cazul VH1, o televiziune deţinută de compania Viacom International Media Networks (VIMN) -, RCS&RDS a informat Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) cu privire la expirarea, pe 31 decembrie 2013, a contractului privind distribuţia VH1 în reţeaua RCS&RDS. De asemenea, RCS&RDS a informat CNA că cele două părţi poartă negocieri pentru prelungirea contractului, după cum a declarat pe 7 ianuarie, pentru MEDIAFAX, Laura Georgescu, preşedintele CNA.

Film Café este o televiziune aflată în portofoliul companiei Chello Central Europe. Film Café s-a lansat în România pe 1 decembrie 2012, înlocuind televiziunea Romantica.

1 comentariu

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 25-01-2014 - 20:58

De faptul ca au scos Antenele , e …mucles!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult