Acasa Cultura-ReligieCultura Premiat la Chişinău. Regele Mihai, Premiul Libertăţii – 2011

Premiat la Chişinău. Regele Mihai, Premiul Libertăţii – 2011

scris de M.A.
3 afisari

Publicaţia „Jurnal de Chişinău” va acorda „Premiul Libertăţii – 2011” Regelui Mihai I al României.

Regele Mihai I al Romaniei

Regele Mihai I al Romaniei (colaj Ziua Veche)

Anunţul a fost făcut de Jurnal Trust Media din care face parte „Jurnal de Chişinău”, transmite Agenţia Monitor Media, preluată de Hotnews.md.  „Premiul Libertăţii – 2011” va fi acordat Regelui Mihai I „pentru curajul de a nu se fi dezis de jurământul său şi de a-i reprezenta pe toţi românii şi pământurile româneşti care au fost înstrăinate „ca urmare a împărţirilor Europei în sfere de influenţă”.

Premiul nominalizat a fost instituit de „Jurnal de Chişinău” în 2009. În acelaşi an, premiul a fost acordat lui Valeriu Boboc, un tânăr care a fost ucis la protestele din 7 aprilie 2009. În 2010, premiul a fost conferit jurnalistului Ernest Vardanyan, care a fost deţinut la Tiraspol.

La 29 octombrie, „Jurnal de Chişinău” împlineşte 12 ani de la lansare. La 28 octombrie, cu ocazia aniversării, „Jurnal de Chişinău” va organiza (la ora 12:00 şi 15:00) acţiunea „Onor la Tricolor”, care va avea loc vizavi de Primăria Chişinău.


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult