Acasa Cultura-ReligieCultura Premiere la Gradina de Vara Giulesti

Premiere la Gradina de Vara Giulesti

scris de Ziua Veche
4 afisari

Opera Comica pentru Copii inaugureaza, sambata, 12 iunie, ora 11:00, Gradina de Vara Giulesti, cu premiera spectacolului Primavara Magnoliilor, un mozaic muzical coregrafic – Pagini celebre din literatura romaneasca si universala de gen.
Acesta este sustinut de artistii Operei Comice pentru Copii, avand ca invitata pe Stela Popescu, iar pe data de 19 iunie, de la 11:00, se va juca “Coana Chirita”, unde actrita va juca rolul principal. Vanzarea biletelor la cele doua premiere din 12 si 19 iunie se face la Casa de Bilete a Gradinii de Vara Giulesti (Calea Giulesti nr.16, Podul GRANT). In perioada 24-30 iunie trupa va fi intr-un turneu in Germania. De asemenea, „Opera Comica pentru Copii” mai are deja fixate pe harta lumii trei plecari: in China (august, cu ocazia Expozitiei Mondiale Shanghai 2010), Canada si pentru a patra oara, India (decembrie) – ca invitata speciala a Festivalului de Tineret de la New Dehli. Din aceasta toamna, artistii se vor muta definitiv la Teatrul Giulesti, locatie in care vor sustine toate spectacolele.

 

0 comentariu

sorge 05-06-2010 - 10:34

Alexandru Dumas a fost un exemplu mai bun ?
Cine voia sa citeasca magazine istorice ,era liber s o faca .
Ne am bucurat sa citim si romanele lui Dumas si ale lui Hassel, asa cum au fost .
Scormonitorii in rahat s au pierdut in negura istoriei ,romancierii vor ramine vesnic prezenti .

geek-a-contra 05-06-2010 - 10:58

… rahat cu mac.

ptr orice cititor nespalat pe creier este clar din capu’ locului ca romanele lui hassel sint fantezie bazata pe ceva evenimente istorice reale. cine vrea sa le citeasca le va citi fara sa-si bata capul daca autorele a fost sau nu adevarat cel care zice el ca ar fi fost…

dom’ damian, ai uitat de acuzatiile ca hassel s-a folosit de amintirile de razboi a altor combatanti, despre chestia cu reteaua de pornografie de duypa razboi, etc, etc.

adevarul este ca este greu sa umpli ziarul avitind pe cit posibil sa scrii despre evenimentele reale care au loc ACUM in Ro. hai pa…

Victor Radulescu 05-06-2010 - 12:46

… si fanteziste sunt si declaratiile „supravietuitorilor” din lagarele de munca germane, denumite dupa razboi „lagare ale mortii”.
In ambele cazuri (Hassel si „supravietuitorii”) adevarul istoric este sacrificat de dragul banilor obtinuti in urma vanzarii povestilor.

Huhuuu 05-06-2010 - 13:03

Ba jidovilor sunteti un pppor blestemat de Dumnezeu, SCRIE IN VECHIUL TESTAMENT!!!!!!!!1

Huhuuu 05-06-2010 - 13:07

Pardon nu E.Haest, ci Sven Hassel ar putea fi un evreu farsor!

Moshe 06-06-2010 - 11:02

Noi evrerii escrocam la voi si furam la voi cind pofim la noi.

Viorica Ianc 07-06-2010 - 03:56

Un roman scris este literatura !
Copilaria mea a trait fantezia lui Karl May si
al lui Winetou !!!!
Se stie ca acest scriitor sarac nu a fost
niciodata in America !
Si ce frumos a putut scrie ! Si cat de mult,
copil fiind am iubit dreptatea pentru …apashi
Am sa caut sa citesc acest acest mincinos
Hassel in germana ! Si daca este literatura
frumoasa, de ce nu ?!

Rasputin 07-06-2010 - 05:00

scrierile sale.
Undeva pomeneşte de preot militar la sovietici!!!…
Dar trebuie recunoscut talentul de scriitor.
Cărţile lui se citesc cu plăcere.

Gro 07-06-2010 - 10:14

E important, totusi, zic eu, aspectul ca Sven a iscodit o serie intreaga de inadvertente, si se poate ca sa nu fi aprticipat intr-adevar in razboi „tel quel”. Si acest punct de vedere se opreste aici.

Oricum, cartile lui mi-au luminat tineretile foarte timpurii, le-am citit si le-am rascitit, stiam pederost paragrafe intregi, si mi-au produs o placere iesita din comun.

niyt 04-07-2010 - 18:35

se pare ca si cei care incearca sa demaste ,s-au incurcat in explicatii intrand in contradictii destul de mari incat sven parca are mai multa dreptate explicand ,si mai mult dorintele sale de a fi ofiter sunt si erau justificate ,iar condamnarile arata cat de tampiti erau ofiterii danezi si toata armatalor extrem de cretina ca si cea americana de tembeli incorigibili

sorin 10-08-2010 - 19:20

de ce oare criticam un scriitoor oare din invidie ca a fost sau ca nu a fost ce conteaza inportant este mesajul transmis de el razboiul egal moarte foamete.am citit aproape toate romanele lui si ca si mie miliarde de oameni,mie unul mi=au placut.daca sint minciuni de ce nu pot scrie si alti zeci de romane

ana 13-08-2010 - 10:07

Ha ha!
Am citit multe carti istorice la viata mea(istorice nu beletristica amestecata cu istorie)!
Cand am citit „Legiunea blestematilor” a lui Hassel m-am cocarjat de ras…
Cum le-a ajutat el si colegii lui pe prizonierele alea sa evadeze din lagar SARIND GARDUL, ca si cum a evada dintr-un lagar de concentrare insemna sa sari parleazul. Apoi intr-un lagar de sovietic parca, avea el un sac de faina pura si unul de fasole. Sa ma umflu de ras… Va sa zica se manca bine in lagare. Ce spune Soljenitin de foamea din lagare e pura fantezie? Sau cum a evadat el din lagar si a gasit repede alti evadati. Ha ha! Fratilor nu se evada asa usor din lagarele de concentrare, si chiar odata evadat riscai usor sa fii turnat de oamenii pe care-i intalneai.
N-am nimic contra fictiunii, dar asta-i mai mult abureala de doi bani. Nici macar sa minta frumos nu stie…

tiotragano 13-08-2010 - 12:00

Ano, daca esti proasta, de ce nu stai la tine in cotet si vii sa ne aburesti?

viorakis 27-08-2010 - 18:17

e usor a scrie randuri cand nimic nu ai a spune
e usor sa critici mai greu e sa faci ceva

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult