Acasa Cultura-ReligieCultura Premiul Uniunii Actorilor din Spania, acordat Olimpiei Melinte

Premiul Uniunii Actorilor din Spania, acordat Olimpiei Melinte

scris de S. P.
3 afisari

Actriţa Olimpia Melinte a câştigat Premiul Uniunii Actorilor din Spania la categoria „Revelaţia anului”.

Olimpia Melinte

Olimpia Melinte (foto: zimbio.com)

Premiul i-a fost acordat pentru dublul rol din filmul „Canibal”, regizat de Manuel Martin Cuenca, în cadrul unei gale ce a avut loc luni, la Teatro Arteria Coliseum din Madrid.

La aceeaşi categorie au fost nominalizate actriţele Arancha Martí, pentru rolul din „La gran familia espanola”, şi Beatriz Grimaldos pentru filmul „La gaviota”.

Partenerul ei din filmul „Canibal”, cunoscutul actor Antonio de la Torre, a primit, de asemenea, recunoaşterea industriei spaniole de film, câştigând trofeul pentru cel mai bun actor principal în cadrul celei de-a XXIII-a ediţii Premios de la Unión de Actores.

„Pentru un actor, fiecare recunoaştere este importantă, fie că vine din partea unor profesionişti sub forma unui premiu sau din partea unor fani, sub forma unui mesaj lăsat pe Facebook. Sper ca filmul să fie bine primit şi în România şi să fie îmbrăţişat cu cel puţin la fel de mult entuziasm ca în Spania”, a declarat Olimpia Melinte, potrivit unui comunicat transmis AGERPRES.

Olimpia Melinte va fi prezentă pe marile ecrane în această primavară, în comedia „Selfie”, precum şi în filmul „Planşa”, ce va rula la Festivalul Internaţional al Filmului de Dragoste de la Mons, Belgia, iar în toamnă în cel mai recent film al lui Dan Chişu, „Bucureşti Non-Stop”.

Filmul „Canibal” va putea fi urmărit în premieră, în România, la Festivalul Internaţional de Film Transilvania.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult