Acasa Cultura-ReligieCultura „Constantin Tanase” se muta in Sala Savoy

„Constantin Tanase” se muta in Sala Savoy

scris de Ziua Veche
2 afisari

Teatrul de Revista „Constantin Tanase” se reintoarce in sala Savoy, pe Calea Victoriei, din 16 mai cu spectacolul “Revista Reviselor”, regizat de Bitu Falticineanu, in care vor juca toti artistii Teatrului de Revista in frunte cu Stela Popescu, Alexandru Arsinel, Nae Lazarescu si Vasile Muraru (noul Director Artistic), Cristina Stamate, Adriana Trandafir sau Adrian Enache.


 

Special pentru Stagiunea Estivala, regizorul Bitu Falticineanu pregateste pentru Gradina de Vara premiera „Vara nu-i ca iarna”. „A fost un efort urias din partea noastra, dar si a autoritatilor pentru ca in sfarsit Sala Savoi sa arate asa cum este acum – una dintre cele mai frumoase si mai moderne sali de teatru din tara”, a declarat marele actor Alexandru Arsinel. Potrivit acestuia, cand veti vedea Sala, va veti da seama ca nu face afirmatii gratuite. “Vreau sa remarc forta si daruirea colectivului Teatrului de Revista care a lucrat la Sala Rapsodia timp de 6 ani in conditii uneori improprii si mai ales spectatorilor care au infruntat nu odata lucrarile, sapaturile si gropile din Centrul Vechi pentru a veni sa ne vada”, a mai spus Arsinel.

Programul spectacolelor Teatrului de Revista „Constantin Tanase”:

 

Duminica, 16 mai, ora 19.00 – Premiera „REVISTA REVISTELOR”

 

 

Vineri, 21 mai, ora 19.00 – „REVISTA REVISTELOR”

Sambata, 22 mai, ora 19.00 – „NEVESTELE VESELE”

Duminica, 23 mai, ora 19.00 – „REVISTA REVISTELOR”

 

Vineri, 28 mai, ora 19.00 – „IDOLII FEMEILOR”

Sambata, 29 mai, ora 19.00 – „REVISTA REVISTELOR”

Duminica, 30 mai, ora 19.00 – „REVISTA REVISTELOR”

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult