Acasa Cultura-ReligieCultura „The Hurt Locker” – Oscar pentru cel mai bun film

„The Hurt Locker” – Oscar pentru cel mai bun film

scris de Ziua Veche
0 afisari

Premiul Oscar pentru cel mai bun film a fost castigat duminica seara de productia independenta „The Hurt Locker”, in regia lui Kathryn Bigelow, film ce a reusit sa invinga superproductia „Avatar” realizata de James Cameron.

Kathryn Bigelow a obtinut si premiul Oscar pentru regie, devenind astfel prima femeie recompensata la această categorie in cei 82 de ani de istorie a Oscarurilor.

Cu sase Oscaruri din nouă nominalizari, printre care si cele la categoriile regie si cel mai bun film, filmul independent „The Hurt Locker”, cu un buget infim prin comparatie si cu niste incasari neglijabile, a reusit sa ingenuncheze superproductia „Avatar”, filmul cu cel mai mare buget si cu cele mai mari incasari din istoria cinematografiei, ce pornea de asemenea ca favorit cu 9 nominalizari la premii.

0 comentariu

Militaru 31-05-2010 - 18:01

Si daca armata v-a iesi in strada ce mai face BOC si ai lui, Basescu unde pleaca .Daca cei din Afghanistan nu vor sa mai stea acolo , ce face Romania pe plan international . DACA……………ARMATA V-A SPUNE GATA NE-AM SATURAT DE VOI.se gindeste cineva si la aceasta treaba?

Liviu 31-05-2010 - 21:13

Si nu „v-a” spune nici nimic !!!

Ion 18-07-2010 - 16:42

Nu se va intampla nimic, militarii sunt controlati de „servicii” mai ceva ca pana in 89. Mai bine zis sunt vanati sistematic.

maresalul 18-07-2010 - 17:46

Liderii armatei sunt spionati zi si noapte. Cred ca le-au pus microfoane si in mancare. Mai rau este ca armata nu mai dispune de militari in termen si este redusa numeric.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult