Acasa Cultura-ReligieCultura Radu Beligan în “Nimeni nu-i perfect” pe 23 februarie

Radu Beligan în “Nimeni nu-i perfect” pe 23 februarie

scris de Z.V.
0 afisari

Spectacolul „Nimeni nu-i perfect”, montat de Radu Beligan după un text de Simon Williams, va avea premiera pe 23 februarie, de la ora 19.30, la Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti, informează Mediafax.

Radu BeliganReprezentată pentru prima oară în România şi regizată de Radu Beligan, „Nimeni nu-i perfect” de Simon Williams este o comedie spumoasă, care îmbină umorul cu emoţia şi divertismentul cel mai pur cu reflecţia matură. Este o piesă în care imbroglio-ul franţuzesc (intrigă foarte încurcată, n.r.) se asociază cu comedia sentimentală de tip englezesc.

Există, în plus, în această comedie, o lumină, un farmec, o duioşie care provoacă o undă de tandreţe faţa de cele patru personaje, toate pline de o umanitate veselă şi liniştitoare. Autorul, el insuşi actor, cunoaşte bine reţeta comediei, creând personaje pline de culoare, prin care actorii pot să-şi exprime liber fantezia.

Un statistician abandonat de soţie, pus în situaţia de a-şi creşte singur fiica adolescentă şi de a-şi îngriji tatăl în vârstă, scrie în orele libere, pe ascuns, romane siropoase, în speranţa că acestea vor fi publicate şi-i vor rotunji bugetul. După numeroase încercări ratate, soarta îi surâde. Ultimul său roman este reţinut de o editură. Dar, pentru a răspunde imperativelor editurii, trebuie să-l semneze cu un pseudonim feminin. Şansa lui se transformă, astfel, într-un coşmar: editoarea doreşte s-o întâlnească pe „autoare” pentru a-i înmâna personal premiul. Astfel, statisticianul se travesteşte într-o femeie batrână şi morocănoasă ca să poată semna contractul şi să încaseze banii. Cum, însă, editorul este o femeie fermecătoare, statisticianul se îndrăgosteşte de ea.

Din distribuţie fac parte Silviu Biriş, Ştefan Radof, Andreea Şfron, Rodica Ionescu, Florentina Ţilea şi copilul Andreea Maria Popescu, oferind o comedie în stare pură, dedicată publicului larg care vine la teatru pentru a uita de grijile cotidiene.

Biletele, cu preţul unic de 50 de lei, se găsesc în reţeaua Vreau Bilet – Unirea Shopping Center – et. 2, Carrefour Feeria – Baneasa Shopping City şi Real Hypermarket Vitan, la Palatul Naţional al Copiilor şi online, pe www.vreaubilet.ro.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult