Acasa Cultura-ReligieCultura Radu Moraru a primit licenta pentru 10 TV

Radu Moraru a primit licenta pentru 10 TV

scris de Ziua Veche
4 afisari

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a acordat în şedinţa de marţi licenţa audiovizuale prin satelit pentru televiziunea generalistă 10 TV, aparţinând societăţii RCS&RDS SA din Bucureşti, se anunţă pe site-ul instituţiei.

La şedinţa CNA a fost prezentă o delegaţie a RCS&RDS, formată din: Radu Moraru – project manager, Anghel Ban, Laurenţiu Stan, Adrian Bucă, Mihai Dinei şi Lucian Mihai.

Discuţiile de la CNA au fost marcate şi de o disputa, Cristina Trepcea, membru al Consiliului, întrebându-l la un moment dat pe Radu Moraru: “Sunteţi sigur că luaţi astăzi licenţa? E plin oraşul de bannere cum că lansaţi televiziunea pe 10 decembrie”.

Radu Moraru a replicat că anunţul lansării 10 TV pe 10 decembrie a fost o strategie, care a vizat şi atragerea unui investitor de anul acesta şi nu de anul viitor. “Noi am încercat să-l convingem că este bine să bage banii acum. După cum ştiţi de la lansarea altor produse media, durează între şase şi nouă luni lansarea unui program de televiziune generalistă. Cursa contra cronometru a pornit acum trei luni de zile. Sigur că au fost şi erori pe parcurs şi asta este o eroare pe care eu mi-o asum în numele grupului, pentru că nu s-a mişcat destul de repede”, a spus Radu Moraru, citat de Mediafax. Conform reportervirtual.ro, Liana Alexandru (ex-Realitatea TV), Adrian Ardelean (Europa FM), actorul Dan Tudor, Doria Ivan (ex-Pandora’s) sunt câteva dintre numele care se vor afla în grila 10 TV.

0 comentariu

oblioo 14-06-2010 - 18:32

«Tob Shebbe Goyim Harog!» Talmudul, Sanhedrin, 59. «Omoratii pe cei mai buni dintre neevrei!»
«Sa nu stii ce s-a intamplat inainte ca tu sa te nasti, inseamna sa ramai pururea copil.» Cicero (106-43 i.e.n.)
Si tot Cicero ne spune:
«O natiune poate sa supravietuiasca prostilor si ambitiosilor ei. Dar nu poate supravietui tradarii din interior. Un inamic in fata portilor cetatii este mai putin de temut, pentru ca este cunoscut, iar steagurile lui flutura la vedere. Dar tradatorul se misca liber in cetate, soaptele lui parsive rasuna pe toate aleile si se aud pe coridoarele guvernului…pentru ca tradatorul nu apare ca fiind tradator. El vorbeste limba victimelor sale, poarta infatisarea si hainele lor si face apel la nemernicia care salasuieste in adancurile inimii fiecarui om. El face sa putrezeasca sufletul natiunii si lucreaza in secret si nevazut de nimeni, in noapte, sa prabuseasca stalpii cetatii. El infecteaza organismul politic, incat acesta nu mai poate rezista. Un criminal inrait este mult mai putin de temut!»

roy 14-06-2010 - 21:32

A fost asasinat de evrei si de biciclisti.

Ion 14-06-2010 - 23:49

Faptele lor ii dau de gol!!!

Toussaint Louverture 15-06-2010 - 02:52

O seminţie care câştigă toate drepturile fără sacrificii şi muncă e cea evreiască… Ce servicii a adus omenirii îndărătnicul şi egoistul neam evreiesc? Ocupându-se pretutindeni numai cu traficarea muncii străine, alegându-şi de patrie numai ţările acele unde prin deosebite împrejurări s-a încuibat corupţia, ei urmează în emigraţia lor pe pământ tocmai calea opusă omenirii întregi… Evreul trece din Germania în Polonia, din Polonia în Rusia, din Austria în România şi Turcia, fiind pretutindeni semnul sigur, simptomul unei boli sociale, a unei crize în viaţa poporului, care, ca la Polonia, se sfârşeşte câteodată cu moartea naţionalităţii…
Prin ce muncă sau sacrificii şi-a câştigat dreptul de a aspira la egalitate cu cetăţenii statului român? Ei au luptat cu turcii, tătarii, polonii şi ungurii? Lor le-au pus turcii, când au înfrânt tratatele vechi, capul în poală? Prin munca lor s-a ridicat vaza acestei ţări, s-a dezgropat din învăluirile trecutului această limbă? Prin unul din[tre] ei şi-a câştigat neamul românesc un loc la soare? De când rachiul este un element de civilizaţie?…
Astăzi, când un prefect opreşte de la acest trafic pe un evreu, Pesther-Lloyd, organ redactat de evrei, şi după el Journal des Debats descriu scene sălbatice din Turkestan ca petrecându-se în România. Fie liniştiţi! Un fir de păr din capul suditului [evreu] chezaro-crăiesc n-a fost atins de nimenea, nici averea lui mistuită de mâinile populaţiei româneşti.
Un agent al guvernului unguresc zvârle dintr-o şcoala zidită de români băncile afară, demite pe învăţător şi pe preot, îşi bate joc de un sat…, făcut-au caz presa austriacă de aceasta? Nici vorbă! Dar [dacă] un prefect în România cutează a opri pe un evreu de a vinde băuturi spirtoase într-un sat? Persecuţie, pradă, nelegiuire!

argatu ioan 15-06-2010 - 03:58

Josefh Goebles:orice minciuna va fi crezuta,cu conditia sa fie mereu repetata

Aceasta afirmatie nazista,practicata apoi si de propaganda comunista se repeta astazi de catre grupurile oligarhice,disperate de activitatea Institutiei Prezidentiale si de Ministrul Justitiei.

Temeinic,zi de zi,ora de ora,Dl.Presedinte Basescu este demonizat,
i se analizeaza obiceiurile,eventualele vicii,glumele,maniera de a conduce,nivelul de pregatire pe care le gasesc deficitare si repeta acest lucru pe toate canalele de televiziune si in toate ziarele, majoritatea fiind finantate de grupuri puternice ale complexului politico-economic ale partidelor de la putere sau doritoare de putere.

Toussaint Louverture 15-06-2010 - 06:21
sknhd 15-06-2010 - 06:32

Respect pentru Funar! Trebuie sa ai mult curaj in ziua de astazi ca sa spui adevarul, ca imediat sar toate jigodiile pe tine…

Toussaint Louverture 15-06-2010 - 06:40
mircea 15-06-2010 - 10:23

Asta da stire. A mai scos fular o cretinitate pe gura si s-a gasit cineva sa il si ia in serios. Oare chiar nu mai aveti subiecte de ati ajuns sa scrieti despre opiniile unor gunoaie ca fular?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult