Acasa Cultura-ReligieCultura RCS-RDS nu a ajuns la un acord cu Look TV pentru difuzarea Ligii 1

RCS-RDS nu a ajuns la un acord cu Look TV pentru difuzarea Ligii 1

scris de Laurentiu Banches
7 afisari

Look TV a dezmințit marți, 5 august, faptul cǎ ar fi ajuns la un acord cu rețeaua RCS-RDS pentru difuzarea meciurilor din Liga 1.

RCS-RDS nu a ajuns la un acord cu Look TV pentru difuzarea Ligii 1

Postul de televiziune Look TV dezminte, într-un comunicat de presă dat publicităţii marţi, existenţa vreunui acord, verbal sau de altă natură, cu privire la preluarea în reţeaua RCS-RDS a posturilor Look TV şi Look Plus, care difuzează meciurile din Liga 1 şi Cupa Ligii. „Dezminţim categoric existenţa vreunui acord, verbal sau de altă natură, cu privire la preluarea în reţeaua RCS-RDS a posturilor Look TV şi Look Plus care difuzează meciurile din Liga 1 şi Cupa Ligii”, afirmă sursa citată, care precizează că orice informaţie care apare „pe surse” nu are alt scop decât de a induce în eroare milioane de suporteri ai fotbalului românesc, abonaţi RCS-RDS.

Posturile Look TV şi Look Plus nu mai sunt difuzate în reţeaua RCS-RDS din data de 1 iulie 2014, conform mediafax. În acest moment, posturile Look TV şi Look Plus au încheiat contracte de distribuţie cu peste 20 de reţele de cablu printre care se numără şi UPC, se mai arată în comunicat.

1 comentariu

vic 08-08-2014 - 16:56

pa’cine deranjaza’ bre Transilvania live si look tv ?,iese’ Adelu ‘din pirnaie si va cad chilotii ?,lasatii la liber daca nu au bani si in functie de Contor” faceti contract

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult