Acasa Cultura-ReligieCultura Recomandari de weekend 19-21 noiembrie

Recomandari de weekend 19-21 noiembrie

scris de Ziua Veche
8 afisari

Nu stii ce să faci în acest weekend? Ziuaveche.ro îţi propune câteva evenimente, din Bucureşti, pentru sfârşitul acestei săptămâni.


FILM

Vineri

Charlie St. Cloud (Movieplex Cinema Plaza, Cinema City Sun Plaza, Cinema City Cotroceni)

3 zile de coşmar (Cinema City Sun Plaza, Movieplex, Cinema PRO, Hollywood Multiplex, Cinema City Cotroceni, Cinema City – Vip Cotroceni)

De neoprit (Cinema City Sun Plaza, The Light Cinema, Cinema City Cotroceni, Movieplex, Cinema City – Vip Cotroceni, Hollywood Multiplex)

Trailer Charlie St. Cloud

{youtube}7Z6xaM8UX8U{/youtube}

Sâmbătă

Păcătoasa (Cinema City Sun Plaza, Hollywood Multiplex, Movieplex, Cinema City Cotroceni)

Reţeaua de socializare (Cinema City Sun Plaza, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema)

Sorocul (Cinema City Sun Plaza, Hollywood Multiplex, Cinema City Cotroceni, Movieplex, The Light Cinema)

Trailer Reţeaua de socializare

{youtube}lB95KLmpLR4{/youtube}

Duminică

Mănâncă, roagă-te, iubeşte (Cinema City Sun Plaza, Hollywood Multiplex, Cinema City Cotroceni, Movieplex, The Light Cinema)

Medalia de onoare (Cinema City Cotroceni, Movieplex, The Light Cinema, Cityplex)

Saw VII 3D (Cinema City Sun Plaza, Hollywood Multiplex, Cinema City Cotroceni, Movieplex, The Light Cinema)

Trailer Mănâncă, roagă-te, iubeşte

{youtube}mjay5vgIwt4{/youtube}

 

TEATRU

Vineri

19:00 Cu uşile închiseTeatrul Naţional „Marin Sorescu”-Sala 99

20:00 Dineu cu proştiTeatrul Naţional „I.L. Caragiale” – Sala Mare

21:00 Poveştiri despre nebunia noastră (c)Teatrul de Comedie – Sala Nouă

Sâmbătă

19: 00 CăsătoriaTeatrul Bulandra – Sala Izvor

19:30 De trei ori dragosteTeatrul Nottara – Sala George Constantin

20:30 BlifatTeatrul Odeon

Duminică

19:00 Scara pisiciiTeatrul Naţional „Marin Sorescu”-Sala 99

19:30 American Buffalo (c)Teatrul de Comedie – Sala Studio

20:00 Tragedia lui Carmen (tnb)Teatrul Naţional „I.L. Caragiale” – Sala Mare

 

CONCERT/MUZICĂ

Vineri

21:00 Ada Milea (Clubul Ţăranului)

22:00 Anathema (The Silver Church)

23:00 Pagal, Mircea Ivan , Oliviu (Oxygen Club)

Sâmbătă

21:00 Kumm (Kulturhaus)

21:00 BMB – Tribute Bon Jovi (Hard Rock Cafe)

23:00 Luciano, Mirko Loko, Cesar Merveille (Sala Polivalentă)

Duminică

20:00 Iris (Sala Palatului)

21:00 Concert In Probe (ELEPHANT PUB & LIVE MUSIC)

OPERĂ

Vineri

18:30 I DUE FOSCARI (Opera Naţională)

Sâmbătă

18:30 La Boheme (Opera Naţională)

Duminică

20:00 La Tragedie de Carmen (Teatrul Naţional Bucureşti – Sala Mare)

0 comentariu

Dany Rom 21-06-2010 - 07:31

„Israel sa ceara scuze cind Turcia isi va cere scuze Armeniei, kurzilor, romanilor, etc. Pina atunci noul guvern islamic din Tiurcia reprezinta salbatecii talibani care vor sa joace un rol important in Europa. Nu sint europeni, nu au mentalitatea europeana si sa intreapta spre extremismul musulman. Nu au ce cauta in lumea civilizata.
Sint catolic, deci nu am nici un motiv sa tin partea Israelului, dar ei sint singurii care au curajul sa lupte contra extremismului musulman. Tot ce viseaza musulmanii extrenisti este sa cucereasca Europa prin emigratie.
Imi cer scuze prietenilor mei musulmani care sint moderati.”

Dany Rom 21-06-2010 - 07:35

„Turcia a ocupat nordul Ciprului fara sa aiba de partea sa dreptul international si nimeni nu a riscat sa le nege dreptul fortei cu care s-au instalat in Cipru. Nici alte tari si nici ONG-urile nu s-au amestecat sau testat hotarirea militara a Turciei in acel caz. La fel si acum. Absolut la fel. Turcii trebuie sa se vaicareasca si sa faca genuflexiuni pentru ca au murit 9 cetateni turci cam exaltati si doritori sa ajunga la cele 72 de cur.ve din ceruri. Dar turcii inteleg bine ce este o blocada si ca nu te joci cu aceasta. Daca vor, pot incerca sa o inlature prin forta, dar nu trimitind baloane de incercare ongiste si IHHiste. Alea sint BS si trebuiau sa stie ca Israelul care rezista cu stoicism unei mari de musulmani ostili nu se va clatina in fata unor vase, fie ele si turcesti (tot musulmane care va sa zica), incarcate cu smintiti politico-religiosi.
CIND SI CUI VA PREZENTA TURCIA SCUZE PENTRU OCUPAREA CIPRULUI DE NORD?”

Victor Radulescu 21-06-2010 - 09:08

Va citez: „dar ei (ovreii – n.m.) sint singurii care au curajul sa lupte contra extremismului musulman. Tot ce viseaza musulmanii extrenisti este sa cucereasca Europa prin emigratie.”

1. Ovreii combat extremismul musulman prin extremism sionist. De data asta „raul cel mai mic” nu exista, ambele forme de extremism fiind egale ca nocivitate (cel putin din punct de vedere european).
2. Poate ne spuneti concret cum apara ovreii Europa de emigratia si explozia demografica musulmana?

P.S. – am intalnit destul de multi ovrei convertiti la catolicism si numai unul convertit la ortodoxie (N. Steinhardt). Aveti cumva idee de ce prefera ovreii sa se crestineze cu precadere la catolici?

Dany Rom 21-06-2010 - 09:32

e dreptul poporului evreu la un stat independent, daca el e extremist la fel sunt toate miscariile nationale care au creeat peste 200 de state in lume, inclusiv statul roman.

De emigratia musulmana trebuie sa va aparati singuri, in caz ca intelegeti ce va asteapta din partea fundamentalistilor.

De ce prefera evrei sa se crestineze la catolici si nu la ortodoxie?
Nu m-am intrebat niciodata si nu am nici-o statistica cati s-au convertit la una sau la alta.Dar presupun ca catolicii sunt multi mai numerosi si statele unde catolicismul e aplicat sunt mult mai dezvoltate si evreii mai putini religiosi.

eugenb 21-06-2010 - 09:34

Eu recunosc o discutie atat timp cat ea decurge politicos (fara jigniri deplasate) si care se poarta pe baza unor surse, cat de cat, recunoscute de ambele parti. In cazul aceasta, este vorba de ziarul „Evenimentul Zilei”. Eu nu afirm ca acest ziar este „nepartinic”, dar ne a dat o baza de discutie, la fel cum s-a petrecut anterior cu cei de la „HotNews”, au avut bunul-simt de a prezenta si parerile contrarii. Repet din nou ca eu nu am nimic cu evreii sau islamistii, dar caut sa/sa-mi explic aceasta situatie. Ca am primit, deocamdata, mai multe informatii care sa sprijine atitudinea din ultima vreme a islamistilor, asta nu este din cauza mea. Eu nu am cautat numai aceste stiri. Greseala este a unor evrei care, „orbiti” de faptul ca numai ei au dreptate si nu au mai verificat. Nu mai vreau sa subliniez ca si acuzele ca sunt „pro-islamist” sunt artificiale. Considerand ca acum vorbesc cu un evreu caruia ii pasa de soarta poporului sau, propun sa trecem mai departe la analizarea celor doua declaratii/interviuri in care, fiecare Ambasador, cauta „sa traga spuma pe turta lor”. Din aceste declaratii/interviuri noi ar trebui sa tragem concluziile adevarate, nu cele pe care POLITICA tarilor respective doreste sa ne fie prezentate. Daca sunteti de aceea parere cu mine inseamna ca am facut „un (mic) pas” ca sa deslusim ce s-a petrecut in conflictul (artificial) dintre Israel si Turcia. Daca sunteti de acord cu mine voi continua aceasta discutie. Daca nu considerati ca ideea mea este buna si veti continua cu acuzele nefondate, voi continua discutia cu dumneavoastra in acelasi spirit, de „profesor” si nu de om care este dornic sa „invete” care este ADEVARUL din aceasta „problema”. Ganditi-va bine si din postarile dumneavoastra viitoare voi sti ce am de facut ! Analizati, va rog, ce v-am propus si comunicati-mi/aplicati ce ati hotarat ! Astept cu interes ! Inceputul este … promitator !

roy 21-06-2010 - 09:40

Esti acelasi Ahmed care se dadea din Sanchi Peterburg si era obsedat de evrei si Israel.

eugenb 21-06-2010 - 10:32

Unui prost … degeaba ii demonstrezi ca el este prost, ca nu are cum sa te inteleaga ! Asa ca cel mai bine este sa il lasi in … prostia lui ! Este ca tantarul de care scapi … pocnindu-l si ori zboara in alta parte, ori … moare ! Ramana sa alegeti ce doriti sa se intample cu acest … „tantar” !

Victor Radulescu 21-06-2010 - 13:58

Va citez din nou: „De emigratia musulmana trebuie sa va aparati singuri, in caz ca intelegeti ce va asteapta din partea fundamentalisti lor.”

Absolut de acord. dar trebuie sa luati in consideratie faptul ca noi, europenii, ne aparam in egala masura de fundamentalismul musulman, cat si de pretentiile nerusinate si nesustinute de nimic ale ovreilor, care, conform celor declarate de dvs. despre arabi, aplicate in egala masura ovreilor: „Nu sint europeni, nu au mentalitatea europeana si sa intreapta spre extremism (…). Nu au ce cauta in lumea civilizata.”

Victor Radulescu 21-06-2010 - 14:14

V-am adresat o intrebare la care n-am primit raspuns: considerati normal ca dupa ce Germania, Austria si Elvetia au platit miliarde de $ si E drept despagubiri pentru holocau$t sa mai vorbim de „supravietuitori” care traiesc la limita saraciei (conform articolului din Ziua e vorba de un procent semnificativ, de 50% dintre supravietuitori)? Ce s-a intamplat cu despagubirile? Aveti si domniile voastre escrocii vostri?

eugenb 21-06-2010 - 14:51

Ziarul onlin „Realitatea.net” a publicat astazi un articol in care se explica de ce au intrat Turcii in Irak (in versiunea „Realitatea.net”):
http://www.realitatea.net/armata-turca-a-invadat-nordul-irakului_719389.html
Lasand la o parte cauza acestei incursiuni, cred ca mai interesanta ar fi … „pretextul”. Cu riscul ca islamistii care citesc acesta postare sa ma declare pro-evreu, voi posta ce cred eu ca s-a intamplat de fapt.
Turcii aveau in plan aceasta incursiune. Ca sa obtina din partea Americanilor „acceptul”, au provocat/participat la acel incident dintre reprezentantii lor si evrei („Blocada” se poate folosi de ambele Tabere, daca esti … destept). Simplu, nu ? Si eficace ! V-am spus ca Islamul invata de la noi (Crestinii)! Si mai ales a aplicat ce l-am invatat (fara sa vrem, binenteles)! Daca veti citi cu atentie ce au declarat … oficialitatile turce, va veti intreba daca si ei nu au dreptul ca sa procedeze ca … Statul Israel. Unde este ADEVARUL. Eu cred ca Adevarul este la mijloc si numai asezandu-se la masa trativelor vor scapa a fi omorati atatia oameni nevinovati ! Nu credeti ca asa ar trebui sa faca si partile din conflictul de care discutam mai inainte ? Termenul PACE este inca cuvant existent in toate popoarele Lumii, dar unii oameni l-au facut sa para „desuet” in discutii. De ce oare ? Cine are de castigat din asta ? Popoarele in discutie vor pierde totdeauna cu siguranta! Eu sunt un optimist incurabil si spr ca pana la urma … PACEA sa se impuna in fata militarilor sau credinciosilor de orice confesiune (indiferent daca sunt crestini sau islamisti). PACEA VA INVINGE ! Militarii vor pierde „obiectul” cu care se … joaca, iar Credintele vor accepta pana la urma ca cel pe care il slavesc … este unul si acelasi, indiferent cum este numit de catre oameni (Dumnezeu, Alahh, Budha, etc.).

gemenaru 21-06-2010 - 15:25

Mai mori de vant,i-a vedeti dece nu sunt iubiti evreii si Israelul:Partea I

Editie speciala-noutate medicala.

In aceste zile de multa dusmanie si presiune asupra noastra, Israelul a terminat de montat –la un spital din Ierusalim- unul din cele mai mari Ciclotroane medicale din lume. Pana azi mai erau doar inca 2. Producator de izotopi cu care se pot face cele mai detailate controale medicale, pana la nivel de celula. Este o instalatie f. mare, totul montat intr-un imens bunker de beton, ingropat sub spital, pentru a proteja mediul ambient.

Totul functioneaza automat si in retele de conducte 100% etanse, unele operatiuni fiind executate de roboti. Asta pentru protejarea personalului de lucru. Aceasta instalatie permite detectarea unor serii de maladii, chiar in faze foarte incipiente: bolile Parkinson, Alzheimer, diverse CANCERURI, boli de inima. Se determina amplasamentul EXACT al aglomerarilor de cellule imbolnavite, arata care sunt zonele ameliorate sau nu de medicamentele aplicate, indicand deci eventualitatea necesitatii (mai urgent) de a schimba medicamentul aplicat. Deasemenea va arata si daca sunt cazuri insolvabile.

gemenaru 21-06-2010 - 15:27

Partea II

Editie speciala-noutate medicala.

Poate ca apar in fata voastra cam foarte entuziasmat de aceasta mare stire / realizare de la noi. O recunosc si fara rusine, gandind iarasi si la situatia generala a acestui „Stat fascist, oprimator al palestinienilor (nimeni nu relateaza cati saudieni bogati se trateaza la acest spital), existand nejustificat in lumea de azi, mereu blamat si boicotat, etc… Tot in Israel exista si cel mai mare Spital de copii din Orientul Apropiat, cu acces pentru orice copil arab. Din toate uriasele bogatii accumulate in tarile musulmane, s-a realizat macar 1% din astfel de desvoltari medicale, sau in general stiintifice ? Au creiat doar UN SINGUR Institut mondial de Cercetari si Aplicatii: cum sa fi terrorist cat mai distrugator. Despre asta, toate „democratiile” tac.

Acum doar cateva zile, a fost asasinat Capul Bisericii Catolice din Turcia (povesti similare in ultimii ani, in Algeria, Indonezia Sudan,…). Toate democratiile + Vaticanul, protesteaza sau NU, vorbind DOAR de sub masa. Spre ce se merge ???

Dany Rom 21-06-2010 - 21:55

da articolul scris de ziaristul spaniol -Sebastian Vilar Rodriguez:

„All European life died in Auschwitz

I walked down the street in Barcelona, and suddenly discovered a terrible truth – Europe died in Auschwitz.

We killed six million Jews and replaced them with 20 million Muslims. In Auschwitz we burned a culture, thought, creativity, talent. We destroyed the chosen people, truly chosen, because they produced great and wonderful people who changed the world.

The contribution of this people is felt in all areas of life: science, art, international trade, and above all, as the conscience of the world. These are the people we burned.

And under the pretence of tolerance, and because we wanted to prove to ourselves that we were cured of the disease of racism, we opened our gates to 20 million Muslims, who brought us stupidity and ignorance, religious extremism and lack of tolerance, crime and poverty due to an unwillingness
to work and support their families with pride.

They have turned our beautiful Spanish cities into the third world, drowning in filth and crime.

Shut up in the apartments they receive free from the government, they plan the murder and destruction of their naïve hosts.

And thus, in our misery, we have exchanged culture for fanatical hatred, creative skill for destructive skill, intelligence for backwardness and superstition. We have exchanged the pursuit of peace of the Jews of Europe and their talent for hoping for a better future for their children, their determined clinging to life because life is holy, for those who pursue death, for people consumed by the desire for death for themselves and others, for our children and theirs.

What a terrible mistake was made by miserable Europe.”

Dany Rom 21-06-2010 - 21:58

De cand s-a scris articolul , au mai intrat in Europa 10 milioane de musulmani.

Ion Sula Mare 22-06-2010 - 04:15

El este!

El este cretinul gemanaru!

1 10 11 12 13 14

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult