Acasa Cultura-ReligieCultura Rezidență de sculptură la Conacul Otetelișanu!

Rezidență de sculptură la Conacul Otetelișanu!

scris de G. D.
10 afisari

Fundația Domeniul Otetelișanu așteaptă înscrieri pentru o rezidență de sculptură în lemn cu puternic mesaj social. Lemnul folosit în această tabară de creație este obținut din confiscări făcute de către Ocolul Silvic regional, din recoltări ilegale.

Rezidență de sculptură la Conacul Otetelișanu!

Rezidență de sculptură la Conacul Otetelișanu!

Ne alăturăm, așadar demersului de oprire a defrișărilor ilegale de păduri din România printr-o acțiune culturală dedicată artiștilor debutanți și îi invităm pe sculptorii români selectați să lucreze în spațiile amenajate, dar și in aer liber la Conacul Otetelișanu, construit la sfârșitul secolul al XVII-lea și recent restaurat.
În cadrul proiectului ArtBorescent, finanțat prin programul tematic Arte Vizuale al Admininistrației Fondului Cultural Național, sunt invitați să participe în rezidență între 8 și 10 sculptori, în perioada 20 iulie și 2 august 2015.
Artiștilor le sunt puse la dispoziție: cazarea, transportul, mâncarea, materialele și instrumentele de lucru. Sculptorii interesați sunt rugați să trimită un CV sau portofoliu de lucrări pe adresa vinoartoteca@gmail.com până în data de 5 iulie 2015.
Curator: Ioana CIOCAN
Artisti vor avea 12 zile la dispoziție pentru a finaliza sculpturile, iar lucrările vor fi expuse în spații publice din București și în cadrul Balkanik Festival ( septembrie 2015)

Organizatori : Fundația Domeniul Otetelișan, Artoteca

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult