Acasa Cultura-ReligieCultura Robert Turcescu sef la TVR

Robert Turcescu sef la TVR

scris de Ziua Veche
1 afisari

 

 

.Jurnalistul Robert Turcescu ar putea sa preia interimar conducerea postului public de televiziune, inlocuindu-l pe actualul director general Alexandru Sassu, pana la numirea unui nou Consiliu de Administratie la TVR, a declarat pentru Mediafax Raluca Turcan, vicepresedinte PDL.


Conducerea postului public de televiziune a fost demisa in urma respingerii de catre Parlament a Raportului de activitate al institutiei pe anul 2008. “S-a decis numirea unui director interimar la TVR. (…) Persoana propusa a fost domnul Turcescu”, a spus Raluca Turcan, presedinte al Comisiei de Cultura din Camera Deputatilor si initiatoarea unui proiect de modificare a Legii de functionare a postului public de televiziune si a celui de radio. Robert Turcescu a declarat ca “deocamdata nu este nimic oficial”: “Probabil ca in urmatoarele zile vor avea loc discutii pe aceasta tema”. “Confirm ca sunt dispus sa iau in serios o astfel de propunere”, a mai spus Turcescu. Potrivit Ralucai Turcan, prin Hotarare a Parlamentului se va stabili un mandat pe o perioada definita pentru directorul interimar al TVR, pana la numirea noului Consiliu de Adrministratie al Televiziunii Publice.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult