Acasa Cultura-ReligieCultura Rock the City se mută în centru

Rock the City se mută în centru

scris de L.M.
2 afisari

Cea de-a treia ediţie a festivalului Rock the City care ar fi trebuit să se desfăşoare la Romexpo în perioada 1-3 iulie îşi schimbă locul de desfăşurare.

Rock the City-Trooper

Trooper

Evenimentul va avea loc loc în aceeaşi perioadă în centrul Bucureştiului, respectiv Piaţa Constituţiei, informează un comunicat al organizatorilor.

“Schimbarea locaţiei a survenit în urma unor activităţi suplimentare pe care le vom propune publicului. În fiecare zi de festival, în Piaţa Constituţiei, înainte de programul de concert, va avea loc o reprezentaţie auto cu maşina Lancer EVO 10 care a participat la Campionatul Naţional de Raliu”, se arată în comunicat.

Publicul va avea ocazia pe perioada festivalului să beneficieze de un test drive cu maşinile din categoria Mitsubishi Lancer Evolution Street.

WhiteSnake, Judas Priest, Prodigy, Mike and The Mechanics sau Trooper, Monarchy, Metrock ori VooDoo sunt doar câteva dintre formaţiile care vor urca pe scena festivalului Rock the City de la Bucureşti.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult