Acasa Cultura-ReligieCultura Rockeri, Kempes de la Cargo se întoarce!

Rockeri, Kempes de la Cargo se întoarce!

scris de A.P.
4 afisari

Fostul solist al trupei Cargo, Ovidiu Ionescu „Kempes“- care din 2003 trăieşte în Australia – s-a reîntors în faţa microfonului, după opt ani de pauză totală din muzică.

foto:rockmania.net

El a înregistrat câteva melodii pentru un album pus la cale de Tavi Iepan (ex – Cargo), la care vor colabora şi alţi muzicieni.

Deşi nu are încă un nume de formaţie, la proiectul muzical coordonat pe post de producător muzical de Adi Popescu (Popică) se munceşte încontinuu, urmând ca melomanii să aibe parte de un disc cât de curând şi de concerte.

“Avem opt piese din perioada în care am cântat în Cargo şi am mai făcut încă două piese, special pentru Kempes. De mult voiam să pun pe disc piesele astea. E vorba de ”Povestiri din gară”, ”Buletin de ştiri” şi ”Brigadierii”, piese la care am compus muzica şi textul. Vor mai apărea şi alte piese cântate în vremea aia, dar care nu au fost imprimate, de exemplu Iarna şi Oglinda”, a spus Tavi Iepan pentru Libertatea.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult