Acasa Cultura-ReligieCultura Rolling Stones lanseaza o piesa din 1972! – VIDEO

Rolling Stones lanseaza o piesa din 1972! – VIDEO

scris de Ziua Veche
2 afisari

O piesa a trupei Rolling Stones, inregistrata pentru albumul „Exile On Main Street” din 1972, dar neinclusa pe acesta, a fost redescoperita de trupa britanica si este lansata in editie limitata de Ziua Magazinelor de Discuri, sarbatorita pe 17 aprilie, potrivit BBC News online, informeaza Mediafax.


 

Melodia „Plundered My Soul” a fost redescoperita recent de membrii trupei Rolling Stones, care pregatesc o relansare a albumului „Exile On Main Street” pentru data de 18 mai.

The Beatles, Pet Shop Boys, Blur si Goldfrapp sunt alte nume ale industriei muzicale sub care vor fi lansate inregistrari in editie limitata pentru evenimentul anual, ajuns la cea de-a 4-a editie. In SUA, unde a fost initiata Ziua Magazinelor de Discuri (Record Store Day), sunt organizate peste 200 de lansari, printre care cea a primului EP al trupei REM, pe vinil albastru, si a unei piese-surpriza a rapper-ilor The Beastie Boys.

{youtube}eB5i38QzFIw{/youtube}

 

0 comentariu

Gică 03-06-2010 - 09:17

Fă ce face mai nou Funeriu: nu-și mai deschide ”clampa” că-i pute rău de tot !
Chiar nu te vezi ce ești, cum ești, cum
gîndești și cum te exprimi ?!
Hai să fim serioși…precupeațo !

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult