Acasa Cultura-ReligieCultura Românca Alexandrina Hristov concertează la Londra

Românca Alexandrina Hristov concertează la Londra

scris de Laurentiu Banches
10 afisari

Cântăreaţa română, născuta la Chişinău va susţine un recital cu ocazia prezenţei României la Târgul de Carte din Londra.

Om de lut - Alexandrina Hristov (foto: alone.ablog.ro)

Potrivit unui comunicat de presă al Institutului Cultural Român (ICR), transmis de Agerpres, cântăreaţa Alexandrina Hristov va prezenta londonezilor piese de pe albumul „Om de lut”, în formula voce-pian, urmând ca pe durata concertului să fie proiectate jocuri de lumini şi forme de către designerul Cristian Luchian. Alexandrina Hristov este o artistă care îmbină în muzica sa elemente de jazz, pop acustic, soul şi chiar rock contemporan.

Cristian Luchian va întreţine atmosfera nu doar cu jocuri de lumini şi forme, ci va prezenta în timpul concertului şi câteva imagini cu picturi ale cântăreţei multi-talentate. România participă începând din 16 aprilie la ediţia din acest an a Târgului Internaţional de Carte de la Londra, London Book Fair 2012, care se va încheia miercuri pe 18 aprilie prin această reprezentaţie a artiştilor români.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult