Acasa Cultura-ReligieCultura Români au talent, marea finală !

Români au talent, marea finală !

scris de L.M.
2 afisari

Pro TV va transmite luni, în a doua zi de Paşti, începând cu ora 20.30, în direct din Studiourile MediaPro din Buftea, marea finală a emisiunii-fenomen „Românii au talent” .

Românii au talent - Castigatorul ia totul! Vezi finaliştii

Românii au talent - Castigatorul ia totul!

Cei 12 fericiţi finalişti vor trece prin emoţii pe scena de la „Românii au talent” de la Pro TV, unde trebuie să impresioneze cu numărul lor publicul, pentru a câştiga marele premiu în valoare de 120.000 de euro.
Narcis Iustin Ianău, trupa Ballance, soţii Luca, Tutu Adrian, Cristina şi Alina, grupul Akikai, Ştefan Florescu, Cosmin Agache, Rebeca Neacşcu, Valentin Dinu, Valentin Luca şi Medea vor păşi din nou pe scena de la „Românii au talent” în aplauzele tuturor şi vor încerca să demonstreze juriului şi telespectatorilor că merită premiul cel mare.
Seara de luni va fi una incendiară, pentru că toţi cei 12 finalişti vor încerca să prezinte numere care mai de care mai spectaculoase şi să-şi pună în valoare toată imaginaţia şi talentul cu care sunt înzestraţi. Explozia de lumini şi efectele speciale ce vor inunda scena de la „Românii au talent” vor face din show-ul de luni, un spectacol complet, demn de o zi de sărbătoare.
Premiul cel mare în valoare de 120.000 de euro va ajunge la concurentul care va strânge cele mai multe voturi primite din partea publicului, atât pe parcursul celor două săptămâni de votare, cât şi în timpul emisiunii după ce se va da din nou start vot.
Pentru o seară atât de specială şi invitaţii vor fi pe măsură. Astfel, Loredana şi Damian Drăghici vor încânta publicul cu melodii alese şi vor ridica spectatorii în picioare.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult