Acasa Cultura-ReligieCultura S-a mai stins o voce de la Teleenciclopedia

S-a mai stins o voce de la Teleenciclopedia

scris de Ziua Veche
156 afisari

.Lucia Muresan a murit la varsta de 72 de ani. Ea a fost si ramane, in continuare, una dintre cele mai iubite si cunoscute voci din Romania, alaturi de colegii sai de la Teleenciclopedia, Mariana Zaharescu si regretatul Florian Pittis. Inmormantarea va avea loc miercuri, la ora 12.00, la Cluj, informeaza Realitatea.net.


Actorul Vlad Radescu a confirmat, pentru RealitateaTV, trista veste: „se pare ca s-a intamplat duminica, pe la pranz. Dumneaei era suferinda de mai mult timp, avea o afectiune foarte grava la coloana, se operase deja de doua ori”. Vlad Radescu a colaborat timp de zece ani cu Lucia Muresan, la Facultatea de Teatru a Universitatii Spiru Haret, unde actrita era decan. O actrita de teatru remarcabila, nascuta pe 31 ianuarie 1938, voce inconfundabila a TELEENCICLOPEDIEI, un adevarat brand de televiziune, cu un timbru profund si catifelat, profesor doctor, cetatean de onoare al Sebesului, fiica avocatului Leontin Muresan din Cluj si a sotiei acestuia, profesor de istoria artelor, a facut un curs de balet la Opera din Cluj, scrie Cinemagia.ro.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult