Acasa Cultura-ReligieCultura Sarbatoarea de Halloween 2016 şi costume pentru carnaval

Sarbatoarea de Halloween 2016 şi costume pentru carnaval

scris de B.C.R
58 afisari

An de an, sarbatoarea de Halloween a devenit din ce in ce mai populara in Romania, astfel ca pe 31 octombrie, parintii sunt din ce in ce mai agitati si in cautare de costume pentru carnaval cat mai interesante, care sa ii scoate in evidenta pe cei mici.

ziua veche_costume carnavalDoar ca e dificil sa cumperi costume pentru carnaval, mai ales atunci cand fiecare copil are un personaj favorit diferit sau chiar pe acelasi, astfel ca trebuie sa fie cautate costume pentru carnaval diferite, care totusi sa scoata in evidenta preferintele celor mici.

La inceput, multi parinti preferau sa apeleze la ajutor specializat, pentru a crea acasa costume pentru carnaval. Astfel, ele erau originale si nu semanau cu cele din magazine, unele care an de an au profitat de dorinta copiilor de a se costuma, astfel ca au scos pe piata costume pentru carnaval cu Printesa Sofia, cu Anna sau Elsa, cu Superman sau Spiderman, cu printi si printese. Pe scurt, au vandut si vor vinde costume pentru carnaval pe placul celor mici, pe care trebuie sa le aiba in cazul unei petreceri asa cum este Halloween-ul.

Sunt doua categorii care se bucura foarte mult de Halloween: tinerii si copiii. Cei din a doua categorie prefera ca oricare dintre costumele pentru carnaval sa fie cat mai interesante, cat mai reale, cat mai creative. Anul trecut, baietii au ales costume pentru carnaval precum cele de vampir, dar si cele de zombie, considerandu-le infricosatoare, asadar castigatoare de Halloween. Baietii au preferat sa fie insa si ninja sau scheleti, in costume pentru carnaval la fel de infricosatoare, asadar.
La fete, an de an, raman favorite aceleasi costume pentru carnaval: cele de zane, de printese sau de vrajitoare fiind in topul preferintelor celor mici.

Producatorii de costume pentru carnaval au declarat ca, anul trecut, mai mult ca niciodata, vanzarile la costume pentru carnaval pentru copii au crescut, fiind decisi ca in 2016 sa mareasca numarul de costume pentru carnaval, asigurandu-si astfel un profit si mai mare, lucru care nu pare greu de crezut daca ar fi sa ne uitam cat de populara devine sarbatoarea de Halloween.

Daca cel mic sau cea mica doreste sa aleaga dintr-o varietate de costume pentru carnaval, atunci Noriel este locul potrivit pentru el sau pentru ea. La preturi accesibile si interesante, se pot transforma, fie si pentru o zi, in printi si printese, in eroi si eroine.
Descoperiti ofertele interesante la costume pentru carnaval, pentru petreceri unde copiii sigur vor fi in centrul atentiei. Numai la Noriel!

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult