Acasa Cultura-ReligieCultura Scarlett Johansson cea mai buna de pe Broadway

Scarlett Johansson cea mai buna de pe Broadway

scris de Ziua Veche
3 afisari

.Scarlett Johansson a aparut duminica seara, la New York, minunata, ca de obicei, la ceremonia decernarii Tony Awards. Ea a primit premiul pentru Cea mai buna actrita intr-o piesa de teatru, la cea de-a 64-a editie a Tony Awards, care-i premiaza pe artistii de pe Broadway si din teatru in general, informeaza site-ul premiere.fr, citat de Agerpres.


Recompensata pentru rolul ei din adaptarea piesei ‘Vedere de pe pod’ de Arthur Miller, jucata inainte in 1955 pe Broadway, eroina din ‘Scoop’ si-a primit premiul cu multa emotie, fiind prima sa prestatie teatrala apreciata astfel de confrati. ‘Sa fiu primita in aceasta comunitate teatrala este pentru mine un vis’, a marturisit actrita de 25 de ani la primirea premiului. ‘inca de când eram mica, voiam sa jos pe Broadway si iata-ma in fata dvs.!’, a adaugat ea. Titlul de Cel mai bun actor de teatru i-a revenit in acest an lui Denzel Washington.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult