Acasa Cultura-ReligieCultura Școală de vară la Antipa: călătorie în lumea reptilelor

Școală de vară la Antipa: călătorie în lumea reptilelor

scris de A.P.
30 afisari

Copiii cu vârste cuprinse între 9 și 14 ani sunt invitați la „o călătorie fascinantă prin lumea reptilelor” în cadrul modulului „Studiul reptilelor” al Școlii de vară organizate la Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”.

antipa-museumPotrivit unui comunicat al muzeului, în cadrul Școlii de vară copiii vor putea descoperi originea și evoluția reptilelor.

Reptilele sunt primul grup de vertebrate care a colonizat cu adevărat uscatul în urmă cu mai bine de 300 de milioane de ani, devenind complet independente de mediul acvatic. Deși aceste animale reprezintă în prezent doar o fracțiune din diversitatea faunistică a Terrei, oamenii le-au privit întotdeauna cu fascinație și, uneori, cu frică, considerându-le personificarea răului”, se arată în comunicatul citat.

Copiii vor avea ocazia să admire șopârle, șerpi și crocodili care populează locuri exotice și vor afla cât de periculoase sunt, cu adevărat, aceste animale.

Înscrierile se pot face pe adresa de email info@antipa.ro sau la numărul de telefon 021.305.60.31, în limita a 15 locuri/ modul, informează organizatorii.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult