Acasa Cultura-ReligieCultura Se retrage Larry King

Se retrage Larry King

scris de Ziua Veche
4 afisari

Larry King (76 de ani), vedeta canalului american de televiziune CNN, a anuntat pe Twitter ca se va retrage in toamna, dupa ce, timp de 25 de ani, a realizat la emisiunea ”Larry King Live” mii de interviuri, relateaza miercuri canalul international de televiziune France 24, citat de Agerpres.

Intr-un comunicat, Larry King a afirmat ca vrea ca de acum incolo sa aiba mai mult timp pentru sotia sa si pentru a asista la meciurile de baseball ale copiilor sai.

”Am discutat cu cei de la CNN si le-am spus ca vreau sa incetez Larry King Live, emisiunea mea de seara, in aceasta toamna, si, din fericire, au acceptat”, a declarat el in comunicat.

Larry King, una dintre figurile emblematice ale CNN si ale televiziunii americane, a precizat ca va continua sa lucreze pentru canalul de informatii. ”Voi face in continuare parte din familia CNN si voi prezenta mai multe emisiuni speciale despre mari evenimente nationale si internationale”, a afirmat Larry King.

Viata conjugala a lui Larry King a fost in prim-planul mass-mediain SUA in ultimele luni, cand prezentatorul-vedeta a cerut divortul de cea de-a saptea sa sotie, Shawn Southwick, dar cei doi s-au impacat.

Larry King a intrat recent in Guinness Book ca prezentatorul emisiunii care a fost cel mai mult timp difuzatain SUA cu acelasi animator si la aceeasi ora.

El si-a inceput cariera in Florida in anii ’50 la un post de radio local ca jurnalist.


0 comentariu

ioan.nemeti 08-07-2010 - 09:31

am fost deposedat de un teren pe cara familia l-a folosit anca din anul 1942 care a fost antabulat in anul 1983 si recunoscut de istantele din aceea vreme dasi in periada repasatului(Ceausescu)nu s admitea ca sa ai mai mult de 250mp in propietate,iar acum am fost deposedati pe nedrept cu toate ca eram intabulati cu terenul,acum ne judecam la cedo pentru acest drept la propietate poate vom muri pana la restabiliri acestor drepturi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult