Acasa Cultura-ReligieCultura Shakira la Bucureşti. Vezi cum se intră la concert (Video)

Shakira la Bucureşti. Vezi cum se intră la concert (Video)

scris de L.M.
1 afisari

Shakira va veni la Bucureşti, pentru concertul ce va avea loc sâmbătă, în Piaţa Constituţiei, cu 13 tiruri, şase autocare şi un staff de peste 70 de peroane.

Shakira canta la BucurestiCabina Shakirei va fi decorată cu mobilier de colecţie, lucrat manual: o canapea mare, umplută cu puf de gâscă, două măsuţe de cafea din lemn indian de sheesham, scaune din acelaşi material şi o oglinda marocană. Din cabina Shakirei nu vor lipsi platourile cu fructe (mandarine, mango, banane, pepene, prune şi piersici), micile gustări, chipsuri şi bomboane asortate, precum şi ceaiuri de diferite arome, răcoritoare dietetice, bere şi apă plată.

În deschiderea concertului Shakira de la Bucureşti vor cânta Smiley şi Bosquito.

Shakira a mai cântat în România acum cinci ani, la Timişoara, în faţa a peste 20.000 de spectatori.

Shakira este singurul artist care are nu mai puţin de patru single-uri în clasamentul celor mai bine vândute 20 de piese ale ultimului deceniu, printre care se numără şi celebra „Hips Don’t Lie”, cel mai bine vândut single al secolului XXI, piesa care a ocupat poziţia intâi în topurile muzicale din 55 de ţări. Shakira a intrepretat imnul Campionatului Mondial de Fotbal de anul trecut, „Waka Waka„, vândut în peste două milioane de copii în întreaga lume.

Pregătirile pentru cel mai fierbinte concert al verii au început, astfel că începând cu data de 4 mai, Piaţa Constituţiei este închisă în vederea amenajării zonei de concert.

Întreaga parcare din faţa Palatului Parlamentului se va transforma într-un mic oraş ce va găzdui pe durata a câteva ore unul dintre cele mai aşteptate show-uri ale anului, prin umare în perioada 4 – 8 mai în zonă se vor aplica şi o serie de restricţii de circulaţie după cum urmează:

► Între 4 – 8 mai, orele 07.00 – 23.00 se va restricţiona circulaţia rutieră pe banda I în alveolele de lânga Piaţa Constituţiei, între Bd. Libertăţii şi Bd. Unirii;

► Începând cu data de 7 mai, orele 13.00 şi până pe 8 mai, orele 6.00, circulaţia rutieră va fi restricţionată pe Bd. Libertăţii între Calea 13 Septembrie şi Bd. Naţiunilor Unite, precum şi pe Bd. Unirii între Bd. „I.C. Bratianu” şi Piaţa Constituţiei.

Pe 7 mai, accesul publicului în zona de concert se va face începând cu orele 17.00, fie prin Bulevardul Libertăţii dinspre Calea 13 Septembrie, fie prin Bd. Libertăţii dinspre Naţiunile Unite, la fiecare dintre cele două porţi de acces urmând a fi amplasat şi un punct de vânzare a biletelor rămase disponibile.

Accesul publicului în spaţiul de concert nu se va putea face dinspre Bd. Unirii, informează Mediafax.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult