Acasa Cultura-ReligieCultura Smiley a lansat ”O altă EA” (video)

Smiley a lansat ”O altă EA” (video)

scris de C.S.
38 afisari

Smiley a lansat o piesă cu videoclip intitulată ”O altă EA”, o poveste muzicală din adolescenţă, aceasta fiind cea de-a şasea melodie din maratonul de 10 confesiuni muzicale care se desfăşoară în cadrul proiectului aniversar ”#Smiley10”.

Melodia “O altă EA” este produsă de HaHaHa Production în colaborare cu Cat Music, iar videoclipul este regizat de Nicu Drăgan şi filmat în mare parte în Republica Moldova.

“Iubirea nu doare decât atunci când dispare – este o lecţie pe care nu ţi-o predă nimeni în adolescenţă şi pe care cu toţii o primim la un moment dat. Nu o primim de la cineva, ci trăind şi cel mai adesea suferind”, a spus Smiley, care a descris adolescenţa drept ”cea mai confuză, plină de schimbări, căutări şi regăsiri perioadă din viaţă”.

Povestea clipului piesei “O altă EA” are o temă clasică, o desfăşurare general valabilă, în care cei mai mulţi dintre adolescenţi se regăsesc.

“În adolescenţă, eu eram preocupat de muzică şi timid cu fetele. Am avut şi eu, normal, o poveste ca cea din videoclip, dar mai târziu de liceu. Întotdeauna, când te desparţi de cineva simţi că pierzi o parte din tine şi că e de neînlocuit. Experienţa m-a învăţat că fiecare despărţire vine cu lecţiile ei care te ajută în următoarele relaţii, dar îţi dai seama de asta mai târziu, după ce te vindeci şi apare «O altă EA», o altă dragoste”, a spus Smiley despre adolescenţa lui.

Proiectul ”#Smiley10” a debutat pe 10 martie cu piesa-manifest “Flori de plastic”, al cărei videoclip, sub forma unui scurtmetraj de animaţie, este primul de acest gen lansat de Smiley.

Aceasta a fost urmată de single-ul “De unde vii la ora asta?”, care a înregistrat un milion de vizualizări pe YouTube în prima zi şi peste 40 de milioane în patru luni de la lansare.  “Domnu’ Smiley”, o piesă funk, “Să-mi fie vara” şi “Rara”, au completat lista de piese lansate în primele cinci luni ale proiectului ”#Smiley10”, o confesiune muzicală multimedia, un maraton de lansări şi inovaţii care va dura un an.

Pe 1 iunie, Smiley a sărbătorit 10 ani de carieră solo printr-un concert care a avut loc la Arenele Romane din Bucureşti şi la care au fost invitaţi, între alţii, Alex Velea, Cabron şi CRBL.

Andrei Tiberiu Maria, cunoscut cu numele de scenă Smiley, s-a născut pe 27 iulie 1983. Este cântăreţ şi producător muzical şi a debutat ca membru al grupului Simplu. ”În lipsa mea”, primul album solo a apărut în 2008, iar în 2009 a pus bazele propriei case de producţie, HaHaHa Production. Au urmat discurile ”Plec pe Marte” (2010) şi ”Acasă” (2013). A colaborat cu interpreţi precum Morandi, Puya, Delia, Wanda, Zero, Elena Gheorghe, CRBL, Anda Adam, Andreea Bănică, Mandinga, Loredana şi Andra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult