Spectacole de pantomima în weekend pentru bucureşteni | Ziua Veche
Acasa Cultura-ReligieCultura Spectacole de pantomima în weekend pentru bucureşteni

Spectacole de pantomima în weekend pentru bucureşteni

scris de Laurentiu Banches
12 afisari

Compania de teatru „Passe Partout Dan Puric” îi invită în weekend-ul următor pe amatorii de teatru din Bucureşti la spectacolele de pantomimă „Necuvinte” şi „Cherchez la femme”.

"Passe Partout Dan Puric" îi invită pe bucureşteni la spectacolele de pantomimă "Necuvinte" şi "Cherchez la femme"

Într-un comunicat al instituţiei „Passe Partout Dan Puric” remis de Agerpres, spectacolul „Necuvinte„, o creaţie totală a regizorului Adrian Nour, care este şi autorul scenariului şi a coloanei sonore, care a avut premiera în februarie 2011, va fi prezentat pe scena Sălii Rapsodia a Teatrului de pe Lipscani sâmbătă, de la ora 19,00. Din distribuţie vor face parte Adrian Nour, Ana Pepine, Toni Dumitrescu şi Vadim Rusu.

Cherchez la femme!” se identifică cu stilul deja consacrat al şcolii lui Dan Puric, însă Petrică Voicu, regizorul spectacol, şi-a găsit, după mulţi ani de lucru, propria cale de expresie, se arată pe site-ul teatrului. Coregrafia piesei, care a avut premiera în februarie 2012, poartă semnătura Nadejdei Dimitriu, iar costumele şi scenografie au fost create de Alina Crăciun şi Anca Cernea În distribuţie vor putea fi regăsiţi Petrică Voicu, Elena Rusu, Diana Vladu, Emanuela Fazekaş, Vadim Rusu şi Sebastian Petrovici.

Biletele pentru ambele spectacole pot fi achiziţionate la sumele de 30 şi 25 de lei şi, respectiv, 20 de lei pentru studenţi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult