Acasa Cultura-ReligieCultura SRR: Preşedintele-director general, András István Demeter, şi-a prezentat demisia.

SRR: Preşedintele-director general, András István Demeter, şi-a prezentat demisia.

scris de Laurentiu Banches
11 afisari

Preşedintele-director general al Societăţii Române de Radiodifuziune (SRR), András István Demeter şi-a prezentat demisia, vineri, 29 iunie, printr-o scrisoare transmisă Parlamentului.

Presedintele director-general al SRR, Istvan Andras Demeter si-a prezentat demisia (foto:politicaromaneasca.ro)

Printr-o scrisoare transmisă preşedinţilor Senatului şi Camerei Deputaţilor, ca şi preşedinţilor comisiilor pentru cultură din cele două camere, preşedintele Consiliului de Administraţie al SRR precizează că în ultimii cinci ani fondurile alocate au fost sub necesarul real, ceea ce „periclitează difuzarea programelor acestui serviciu public de interes naţional”. András István Demeter a solicitat, conform Agerpres, “dispunerea măsurilor necesare în vederea absolvirii de responsabilităţile conferite prin hotărârea Parlamentului”.

Demeter Andras Istvan a fost numit preşedinte-director general al SRR în iunie 2010, fiind propus din partea UDMR. El s-a născut pe 18 mai 1969, la Târgu Mureş, fiind licenţiat în arta actorului, fiind absolvent al Universităţii de Arte Dramatice din Târgu Mureş (1988 – 1992), dar şi la Universitatea „Tibiscus” din Timişoara, unde este licenţiat în drept.

1 comentariu

Zaharescu 29-06-2012 - 23:08

Demeter Istvan a fost cel mai incompetent si infantil sef la SRR din ultimii 50 de ani. A sfidat salariatii, si-a ales consilieri pupincuristi si obsedati sexual ( Diaconescu Zorin), absolventi de limba rusa, dati afara pana acum de doua ori din SRR, Pe bani publici a fost cu tot alaiul, (Consiliul de Administratie) la Cluj Napoca dar nu pentru a cunoaste problemele din teritoriu si a se intalni cu salariatii ci doar pentru chefuri. De doua ori a fost cazata conducerea SRR la Casa Tineretului in frunte cu Demeter. Desi stia ca la Radio Cluj incompetentul Zaharescu,( cumnatul lui Gavra si ginerele securistului tortionar Mateuta de la Securitatea Oradea,) gestioneaza in mod fraudulos institutia a refuzat sa dea ochii cu salariatii multumindu-se cu excursiile de grup la Salina Turda si vizitele la birturi. Sa-ti fie rusine Demeter. Ne bucuram foarte mult de plecarea ta. Nu-ti vom duce dorul.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult