Acasa Cultura-ReligieCultura Stelian Tănase, noua propunere PNL pentru șefia TVR

Stelian Tănase, noua propunere PNL pentru șefia TVR

scris de C.S.
0 afisari

Stelian Tănase, cunoscutul realizator TV, este noul nume propus de liderii PNL pentru funcția de director al TVR, acesta urmând să asigure interimatul până la alegerea unui nou Consiliu de Administrație .

Stelian Tănase ar putea fi noua nominalizare la șefia TVR.

Surse citate de Mediafax au confirmat informația, anunțul oficial urmând să fie făcut de conducerea PNL.

Parlamentarii se vor reuni vineri la ora 12:00 în şedinţă comună pentru a stabili directorul interimar al TVR, la ora 11 fiind convocate Comisiile de Cultură, a declarat preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea.

Rareș Bogdan, propus anterior de PNL, a fost respins de Parlament, din lipsă de cvorum, numirea sa la conducerea TVR fiind boicotată de deputații PSD.

2 comentarii

CICI 19-12-2013 - 14:03

„Jaf din banii publici la CFR Calatori: O singura licitatie la 152 de contracte!

Mai mult ca sigur, Valentin Dorobantu stie ca nu va putea spolia la nesfarsit bugetul CFR Calatori.
Iata insa ca procurorii anticoruptie sunt pe cale sa confirme ca managerul de la CFR Calatori a reusit un adevarat record absolut, greu de egalat pana si de ceilalti colegi din „caracatita Fenechiu”, ca George Micu sau Cristian Ghibu. Iar ancheta privind acordarea contractelor de catre Valentin Dorobantu este de-abia la inceput, astfel ca performanta poate fi chiar mult mai mare.
Furnizorii, reparatorii, salubrizatorii , etc. s-au imbogatit in urma achizitiilor efectuate de CFR Calatori in anul 2013 „in totalitate legale” fara sa faca mai nimic, iar platile catre acestia se fac preferential , functie de „parandarat”
Mai mult, stam si ne intrebam pentru ce mai exista si Reparatii Locomotive Brasov(SCRL BRASOV) gaura neagra a CFR Calatori ?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 19-12-2013 - 21:01

Ursarul sa ajunga in varful TVR !
Rusine PNL , sa avansati un fost activist cultural de camin cultural , in
aceasta functie dupa 24 de ani de la caderea sistemului condus de un pantofar si o semianalfabeta !
RUSINE pnl !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult