Acasa Cultura-ReligieCultura Stelian Tănase regretă că a venit la șefia TVR

Stelian Tănase regretă că a venit la șefia TVR

scris de C.S.
0 afisari

Stelian Tănase, directorul general interimar al Societăţii Române de Televiziune, scrie, pe blogul personal, că a făcut cea mai mare prostie din viaţa sa acceptând să conducă TVR.

Stelian Tănase nu se simte bine la conducerea TVR.

Într-o postare intitulată „M-am întors la blog”, Stelian Tănase spune că se gândeşte tot timpul la necazurile TVR.

„(…) mă gîndesc 24/24 de ore la necazurile TVR (bugete, oameni, atacuri, mizerii omeneşti ) care mi-au invadat şi mi-au otrăvit viaţa în ultima vreme. Fratele meu, îmi amintesc asta în fiecare zi, mi-a spus, în decembrie, că am făcut cea mai mare prostie din viaţa mea acceptând să conduc TVR. Înclin să cred tot mai mult că are dreptate. Nu trebuie să fiu felicitat, ci căinat. Îmi amintesc acest lucru şi din pricină că luni 17.02.2014 împlinesc 62 de ani şi era bine să mă găsească stând liniştit acasă”, spune Stelian Tănase.

În aceeaşi postare, Stelian Tănase spune că a revenit joi seară de la Paris, unde am participat la congresul URTI, o organizaţie internaţională care reuneşte televiziuni şi radiouri.

„Mi-am făcut o impresie despre ce se întâmplă în 2014 în televiziuni, mai ales în cele din Europa. S-a vorbit puţin despre content şi fff mult despre bani. Nimeni nu are. E criză peste tot, dar nu îmi amintesc să fi vorbit cineva despre o situaţíe atât de dramatică, de dificilă, aproape fără ieşire, ca a televiziunii române. Am vrut să compar, dar nu am găsit termen de comparaţie. Voi da la timpul potrivit o conferinţă de presă pentru a prezenta presei şi publicului cifrele exacte”, spune Stelian Tănase.

El precizează că se ocupă împreună cu echipa TVR de noua grilă, care va fi lansată pe 1 martie, la Braşov, odată cu selecţia naţională pentru concursul Eurovision.

De asemenea, Stelian Tănase spune că pregăteşte un manuscris („Maestro”, roman) pentru editura Trei.

Stelian Tănase a fost numit director general interimar al Televiziunii Române, de Parlament, pe 20 decembrie 2013.

Fostul Consiliu de Administraţie al TVR, care era condus de preşedintele-director general al televiziunii publice Claudiu Săftoiu, a fost demis pe 10 decembrie de Parlament, odată cu respingerea raportului de activitate al SRTv pe anul 2012.

6 comentarii

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 17-02-2014 - 16:18

Ce ai crezut ,u r s a r e , T V nu este camin cultural!
La lucru , nu la fileu cu Poyatu ..Portofel !

urbos 17-02-2014 - 16:36

Dobitocul asta nu e in stare sa dea javrele alea afara. Le plange de mila. Ce idiot!
Altfel, liberal si asta.

mircea 17-02-2014 - 18:46

ca sa faca un activist de casa de cultura,poate sa fie angajat la un grajd,ca este mai prost ca Vanghelie,asta stie sa fure si este protejat de acelasi sistem ca Basescu

Pribeagul 17-02-2014 - 19:35

A face ceva sa functioneze este un lucru a naibi de greu. Numai cine n-a facut in viata lui productie crede ca-i altfel.

Pe de alta parte, exista oameni daruiti de Dumnezeu, care parca se joaca atunci cind fac lucrurile, pentru ei totul este ceva natural.

Sunt oameni daruiti de Dumnezeu!

Pkly 18-02-2014 - 00:46

Ne-ne,ne-ne,pa ce iei salar/lunar ? Pe serialele kilometrice coreene care le da si-acu’ postu’ national la culcare–si reluate–in sculare…de au aparut si bastinasi cu ochi oblici ?!? Nu tu educatie a natiei,nu tu cultura,nu tu nimic la TvR1… doar,,cainat”directoru'(fie el si interimar !).
Lumeee-lume…

Pkly 18-02-2014 - 08:09

Ne-ne,ne-ne,pa ce iei salar/lunar ? Pe serialele kilometrice coreene care le da si-acu’ pa postu’ national la culcare–si reluate–in sculare…de au aparut si bastinasi cu ochi oblici ?!? Nu tu educatie a natiei,nu tu cultura,nu tu nimic la TvR1… doar,,cainat”directoru'(fie el si interimar !).
Lumeee-lume…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult