Acasa Cultura-ReligieCultura Sunt celebru, scoate-ma de aici!. Cate kilograme au slabit vedetele

Sunt celebru, scoate-ma de aici!. Cate kilograme au slabit vedetele

scris de L.M.
32 afisari

Nicio vedeta n-a parasit luni seara reality-show-ul „Sunt celebru, scoate-ma de aici”.

sunt celebru soate-ma de aiciDorian si Vladimir au reusit sa castige cinci portii de mancare din opt, dupa ce au fost la cumparaturi intr-un market scarbos. Iar Andreea si Alina au cautat in pestii imputititi cheitele de la Comoara din Cufar. Si pentru ca le-au gasit, au primit ulei si condimente.

Marti, la provocarea junglei Intoarcerea stomacului risipitor„, unul din doi concurenti sigur va pleca acasa. Alarma de trezire si mobilizare in jungla a fost data de Catalin.

A venit momentul ca Vladimir si Dorian sa se aventureze in salbaticie, dupa mancare. 5 stelute au reusit sa castige si ca sa nu piarda doua dintre ele, concurentii au primit o noua misiune: fiecare baiat a fost nevoit sa ia cate o fata in carca si sa faca flotari.

Andreea si Alina au plecat apoi dupa Comoara din cufar. Rasplata reusitei i-a bucurat pe toti. In cele 15 zile petrecute in Africa, toate vedetele au slabit. Vladimir a fost insa singurul care si-a ghicit greutatea actuala si a primit un cadou.

In fiecare zi, cei de acasa isi voteaza favoritii prin SMS ori apel la 1264. Provocarea junglei de marti se numeste „Intoarcerea stomacului risipitor„: doi concurenti vor lupta unu la unu pentru a ramane in concurs. Lupta nu se va da in arena ci in fata unui automat cu produse alimentare.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult