Acasa Cultura-ReligieCultura Sunt celebru, scoate-ma de aici. Cu cine s-a certat Mihai Traistariu si a parasit tabara

Sunt celebru, scoate-ma de aici. Cu cine s-a certat Mihai Traistariu si a parasit tabara

scris de L.M.
44 afisari

Mihai Traistariu a parasit joi seara tabara din Africa de Sud. A strigat „Sunt celebru, scoate-ma de aici!” si a iesit din concurs.

Sunt celebru, scoate-ma de aici. Cu cine s-a certat Mihai Traistariu

Sunt celebru, scoate-ma de aici. Cu cine s-a certat Mihai Traistariu

Pentru ceilalti, aventura continua. Dorian si Moroșanu s-au chinuit ieri sa obtina stelute, pentru mancare. Iar pentru asta, au facut cunostinta cu cel mai faimos bucatar din zona.
Dupa ultimele provocari, in joc au ramas 11 temerari, care sunt de acum la mana telespectatorilor. Cine primeste cele mai putine voturi lasa in urma jungla. A fost momentul dezvaluirilor. Concurentii au aflat joi seara ca Mihai Traistariu a refuzat in emisiunea anterioara sa spele cate un articol vestimentar de la fiecare, ca sa primeasca usturoi.

Morosanu, in schimb, a fost primit ca un erou in tabara, dupa ce a facut rost de usturoi. Dupa un scurt joc „Popa Prostu’ ” – pe care Mihai l-a pierdut – el a fost taxat de colegi. „N-am vrut fraierilor sa fac rost de usturoi pentru voi”, a fost pus Mihai sa tipe, drept pedeapsa, de catre Dorian. Dimineata, a venit vremea ca Morosanu sa-si infrunte temerile, la proba „Taverna Terorii„.
Impreuna cu Dorian, el a plecat la „restaurantul local”, din jungla. Dupa fapta, si raspalta. Cu 8 stele castigate, cei doi au adus bucurie in tabara.
Dupa cele doua zile in care a tot facut anunturi, Mihai Traistariu a tinut ultimul discurs in jungla. In tabara au fost aduse apoi doua caprite, botezate de temerari Magie si Veselie. Apoi, Elena Lasconi si Gani Jugaru au fost alesi pentru proba „Comora din cufar”. Cum capritele au ajuns tefere in tarc, concurentii au primit si o recompensa: carne.
Intre timp, Mihai Traistariu avea parte de un adevarat festin. Si a vorbit si cu cei dragi. In fiecare zi, cei de acasa decid prin SMS ori apel la 1264 cine iese din competitie. Pentru ca Mihai a parasit concursul, nu s-a mai facut nicio eliminare joi seara. Vineri, cei ramasi in tabara vor hotari cine va merge la proba „DUS cu Capul”. Asadar, vineri seara, de la 20.30, aventura continua la PRO TV!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult