Acasa Cultura-ReligieCultura Târg de carte cu discount, la Galeria Dalles

Târg de carte cu discount, la Galeria Dalles

scris de Ziua Veche
3 afisari

Un număr de 40 de edituri, 10.000 de titluri de carte, două expoziţii inovative şi 10 premii speciale îi aşteaptă pe iubitorii lecturii, în perioada 10-14 noiembrie, la cea de-a XI-a ediţie a târgului de carte cu discount Kilipirim, la Galeria Dalles din Capitală.


Târgul reuneşte titluri de beletristică, hobby, ştiinţă, carte pentru copii, artă, arhitectură şi design.

Cu discounturi care pot ajunge până la 70%, Kilpirim mai organizează şi o tombolă unde vor acorda 10 premii în carte, la care pot participa toţi cei care ajung la eveniment şi îşi depun, în urna special amenajată, talonul de participare.

Noutatea evenimentului o reprezintă expoziţia de artă de la etaj, unde vizitatorii vor putea studia cartea dintr-o altă perspectivă: cea de obiect de artă. Viziunea artistică aparţine tinerilor studenţi de la secţia de Arhitectură de Interior a Facultăţii de Arhitectură „Ion Mincu” şi reuneşte 20 de exponate.

La aceasă ediţie Kilpirim a decis să susţină campania „Colectează selectiv”, iniţiată de Green Peace. Organizaţia va fi prezentă la eveniment cu materiale informative, voluntari şi un stand cu vânzare de materiale-suport realizate din hârtie şi alte materiale reciclate precum şi o expoziţie de fotografie despre impactul negativ asupra mediului prin depozitarea necontrolată a deşeurilor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult