Acasa Cultura-ReligieCultura Târgul Internațional Gaudeamus: Iohannis va lansa volumul autobiografic, miercuri, 19 noiembrie

Târgul Internațional Gaudeamus: Iohannis va lansa volumul autobiografic, miercuri, 19 noiembrie

scris de Laurentiu Banches
44 afisari

Klaus Iohannis va fi prezent, miercuri, 19 noiembrie, de la ora 17:30, la Târgul Internaţional Gaudeamus – Carte de învăţătură, unde va avea loc lansarea volumului său autobiografic „Pas cu pas”.

Târgul Internațional Gaudeamus: Iohannis va lansa volumul autobiografic, miercuri, 19 noiembrie

Târgul Internațional Gaudeamus: Iohannis va lansa volumul autobiografic, miercuri, 19 noiembrie

În cele peste 200 de pagini ale volumului, Klaus Iohannis prezintă atât întâmplări din culise, cât şi momente mai puţin cunoscute din viaţa publică. Pentru prima dată, noul preşedinte al României vorbeşte deschis, într-un volum autobiografic, despre copilărie, adolescenţa, sora, soţia sa, despre studenţia la Cluj şi despre cariera în învăţamânt. „Am adunat în această carte momente din viaţa publică, încercând să refac, din ceea ce a selectat memoria, traseul profesional care m-a adus de la catedra de fizică la ipostaza de candidat pentru preşedinţie. Am inclus în ea şi lucruri personale, dar nu am făcut-o neapărat pentru a răspunde curiozităţii celorlalţi. Am recuperat acele întâmplări, întâlniri sau detalii care au spus ceva despre felul în care m-am format, despre valorile pe care le-am preţuit. Identitatea mea personală a umplut, prin intermediul faptelor, dar şi prin aceste principii în care am crezut, rolul de persoană publică pe care l-am ocupat mai bine de paisprezece ani. (…) A venit timpul ca valorile performanţei să fie puse în acţiune tocmai pentru ca aspiraţiile de atâta amar de timp să se transforme, în sfârşit, în realităţi palpabile: stabilitate economică, bunăstare şi certitudinea că ne-am înscris, pas cu pas, pe drumul care trebuie”, spune Klaus Iohannis, în comunicat de presă, remis de mediafax.

Volumul este disponibil pe site-ul www.curteaveche.ro şi va putea fi cumpărat şi de la standul Curtea Veche Publishing de la Târgul Internaţional de Carte Gaudeamus, la preţul de 15 lei. Cea de-a XXI-a ediţie a Târgului Internaţional GaudeamusCarte de învăţătură va avea loc de miercuri până duminică, în Pavilionul Central Romexpo din Bucureşti.

Klaus Iohannis este primarul municipiului Sibiu, preşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL) şi preşedintele ales al României.  Klaus Iohannis a obţinut 54,50% din voturi la turul doi al alegerilor prezidenţiale, conform rezultatelor parţiale anunţate, luni, de BEC, după centralizarea a 99,07% din procesele verbale, el fiind votat de 6.242.825 dintre alegători.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult