Acasa Cultura-ReligieCultura Teatrul Ţăndărică „se mută” în Parcul Herastrău

Teatrul Ţăndărică „se mută” în Parcul Herastrău

scris de A.B.
21 afisari

Teatrul Ţăndărică continuă Stagiunea de Vară “Teatru, stradă şi copil” în Parcul Herastrău unde, începând cu 26 iunie, minunatele poveşti îşi aşteaptă spectatorii.

teatrul tandarica program-2015-herastrau„Fă ceva diferit! Ia un copil şi du-l azi la teatru!” este motto-ul „Stagiunii de Vară„, care a început din 22 mai şi se va desfăşura până în 20 septembrie 2015 şi este o celebrare a tuturor artelor care înfrumuseţează copilăria.

Scopul „Stagiunii de Vară” este acela de a facilita accesul copiilor la spectacole, motiv pentru care Teatrul Itinerant Ţăndărică se va afla, pe toată perioada verii, în cele mai importante parcuri din Bucureşti. Aşadar, începând din 26 iunie şi până în 19 iulie se vor juca spectacole de teatru în Parcul Herăstrău (Intrarea principală din Piaţa Charles de Gaulle). Mai mult, pe toată perioada Stagiunii de vară, printr-un parteneriat cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti, câte 50 de copii din familii defavorizate şi centre de plasament vor beneficia de intrare gratuită la fiecare reprezentaţie de la Teatrul Itinerant.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult