Acasa Cultura-ReligieCultura Televiziunea AMC se lansează în România pe 5 noiembrie

Televiziunea AMC se lansează în România pe 5 noiembrie

scris de Laurentiu Banches
38 afisari

Televiziunea americană de filme și seriale AMC, cunoscută pentru seriale ca „Breaking Bad”, „Mad Men” sau „The Walking Dead”, se va lansa și în România pe 5 noiembrie, cu sloganul „Ceva mai mult”.

Televiziunea AMC se lansează în România pe 5 noiembrie (foto:troika.tv)

Televiziunea AMC se lansează în România pe 5 noiembrie (foto:troika.tv)

AMC Networks a anunţat, într-un comunicat remis luni, 27 octombrie, de mediafax, că, odată cu lansarea în România a televiziunii AMC, care va înlocui MGM Channel, vor fi difuzate în premieră exclusivă două seriale originale „Halt and Catch Fire” şi „The Divide” , ambele subtitrate în limba română. Până în prezent, AMC a fost disponibilă doar în America de Nord, iar, din 5 noiembrie, televiziunea va debuta la nivel european.

AMC Networks, care deţine televiziunea, a anunţat în această vară schimbarea imaginii MGM Channel şi redenumirea lui în AMC. Astfel, pe 5 noiembrie, AMC Networks International – Central Europe va lansa televiziunea AMC în 14 ţări, inclusiv România. De asemenea, reţeaua se va extinde în peste 120 de ţări din lume.

AMC este una dintre cele mai populare televiziuni din SUA, fiind singura televiziune prin cablu care a câştigat un premiu Emmy pentru cel mai bun serial dramatic patru ani la rând, cu „Mad Men”, şi şase ani din ultimii şapte cu serialul „Breaking Bad”. În plus, reţeaua AMC deţine cel mai urmărit serial dramatic de pe cablu din istorie şi principalul show preferat de adulţii cu vârste între 18-49 ani din ultimii doi ani – „The Walking Dead”.

„În ultimii ani, serialele au luat locul filmelor de lungmetraj ca subiect principal de conversaţie, iar AMC a fost un factor major al acestui trend. Poveştile antrenante şi dramatice şi abordarea specială cinematică a serialelor sunt acum disponibile pentru telespectatorii români, din 5 noiembrie”, a declarat Málnay B. Levente, Chief Executive Officer al AMC Networks AMC va încerca să ofere telespectatorilor „ceva mai profund, ceva mai bogat sau pur şi simplu «ceva mai mult»”. De altfel, „AMC: Ceva mai mult” este şi sloganul televiziunii. „Din 2015 plănuim să difuzăm noi programe la doar câteva zile distanţă de debutul lor în SUA, astfel ne asigurăm că programele AMC sunt disponibile telespectatorilor noştri foarte repede”, a mai spus Málnay B. Levente.

AMC va difuza în premieră exclusivă serialul „Halt and Catch Fire„, începând din 5 noiembrie, de la ora 22.00, urmând ca noi episoade să fie transmise în fiecare miercuri. Totodată, serialul „The Divide” va începe la AMC, pe 6 noiembrie, de la ora 22.00, şi vor fi difuzate noi episoade în fiecare joi. Zilele de miercuri şi joi vor fi dedicate în viitor premierelor de seriale.

AMC Networks International – Central Europe, o unitate de operare a AMC Networks International, este o companie lider internaţional în domeniul audiovizualului şi distribuţiei de televiziuni tematice, cu accent pe piaţa din Europa Centrală şi de Est. Portofoliul actual al companiei include 12 branduri de televiziune din patru genuri – sport: Sport1, Sport2, SportM; copii: Minimax, Megamax; infotainment: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home; filme: AMC, Sundance Channel, Film Mania, Film Café. Televiziunile sunt programate pentru publicul, limbile şi pieţele locale şi sunt disponibile pe numeroase platforme, inclusiv HD, la cerere şi dispozitive mobile.

AMC Networks International, divizia globală a AMC Networks, oferă programe de divertisment care ajung la abonaţii din peste 140 de ţări şi teritorii, inclusiv în Africa, Asia, Europa şi America Latină. AMCNI include şi branduri globale, ca Sundance Channel şi AMC. În România, serviciile de marketing şi distribuţie pentru AMC Networks sunt realizate de Tematic Cable SRL.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult