Acasa Cultura-ReligieCultura Televiziunea lui Radu Mazăre se extinde în București

Televiziunea lui Radu Mazăre se extinde în București

scris de C.S.
2 afisari

Televiziunea lui Radu Mazăre se extinde în București. Neptun TV a primit de la CNA o licenţă audiovizuală şi autorizarea unui studio secundar, în Capitală.

Televiziunea lui Radu Mazăre se extinde în București.

Televiziunea lui Radu Mazăre se extinde în București.

CNA a aprobat toate cele trei solicitări ale Soti Cable Neptun SRL. Membrul CNA Monica Gubernat a fost singura care a votat „împotriva” acordării licenţei pentru Neptun TV Bucureşti.

La şedinţa CNA de joi a fost prezent şi Valeriu Mereuţă, administratorul şi directorul general al Soti Cable Neptun, care a declarat că studioul de la Bucureşti „a fost gândit şi creat exclusiv pentru bucureşteni”. „Studiourile mari au, în general, un program generalist”, a spus Valeriu Mereuţă, citat de Mediafax.

El a precizat că Neptun TV Bucureşti va difuza „cinci buletine informative pe zi, care nu sunt limitate numai la informaţii generale, ci la absolut orice se întâmplă în Bucureşti”.

De asemenea, la Neptun TV Bucureşti va lucra într-o primă etapă o echipă de 30 de oameni.

Potrivit dosarului depus la CNA, Neptun TV Bucureşti va avea un format de principiu generalist şi va difuza un program de 24 de ore, din care 15 ore program propriu şi 8 ore retransmisie de programe de la Neptun TV Constanţa.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult